Igaz hogyha sokat edzek akk kisebbedik a mell? és ha igen akk melyik gyakorlattól?
Igen ha lány vagy akkor biztosra mondom hogy kisebb lesz a melled!!! Én boxoltam és feszesebb de kisebb lett a mellem és a barátnőm úszik és neki a melle is sokkal kisebb lett és még a válla és a teste is undorító lett és pasis!!! Ha nem hordana női ruhát azthinném hogy csávó !!!!!!
Szal nem tom mit akarsz sportólni de ha nem akarod elveszíteni a nőiességed akkor egyiket se válasszad!!!
Menny jógázni vagy rúdtáncólni vagy tudod mit sakkozzál!!!!!
Szerintem az utolsó egy majom... Hogy lehet valakit arra bíztatni, hogy ne sportoljon! Inkább cseteljen és növessze a seggét, akkor biztos nőies marad?
Véleményem szerint az edzés hatására kisebb LEHET a nők melle, amennyiben az étrend és a sport mennyisége, minősége és típusa azt lehetővé teszi. Tehát zsírégető jellegű edzés éss étrend rendszeresen ilyen hatású lehet. Nem muszáj célzottan a mellizmokat mozgató gyakorlatokra gondolni, hiszen az egész testet mozgató edzés (aerobic, spinning, stb) is ilyet eredményezhet. Lehet, hogy kisebb lesz a cici, de mellette nő az önbizalom, állóképesség és az egész test formásabbá válhat...
pfff...de sötét vagy..nem tudod h mit jelent az h akk??!!
a többieknek köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!