Sok küzdősportoló szerint a gyúrás káros, a nagy izomtömeg elveszi az állóképességet, belassulunk stb. De akkor hogy lehet, hogy pl. a TEK-esek is mind nagy izomkolosszusok?
pontosítok ha nem haragszol.
1.sok,60 éves elmúlt,a táplálkozáshoz és az edzés módszertanhoz nem értő edző szerint káros a gyúrás.
2.naturálban nincsen túl nagy izomtömeg akárhogy gyúrsz.
3.a tekesek ami képet láttam róluk nem éppen szálkás formák.
úgy meg nem olyan nehéz nagy állatnak lenni,míg szálkás nagy állatnak lenni meg kb művészet.
A TEK-eseknek nem profi bunyósok, sőt egy TEK-est simán összeverhet egy olyan tag is, aki 10-15 éve küzdősportol aktívan. A kommandósok TÖBBEN együtt tepernek le, EGY embert. Nyilván jó fizikumuk, de bőven nem izomkolosszusok. Egy anorexiás emós lányhoz képest izomkolosszusok, de mondjuk egy hobbysta erőemelő is simán lehet erősebb és izmosabb.
Ahogy fentebb is írták, annyira erősek és annyira tudnak bunyózni, hogy egy tök átlagos embert leverjenek. Őket csapatmunkára, különféle szituációk kezelésére, taktikára, lövészetre...stb. képzik ki elsősorban.
Akkor lehet hogy a 200 kilós felhúzásommal erősebb vagyok náluk?
Egy rendőr ismerősöm azt mondta,hogy olyan teremben edz,ahova TEK-esek is járnak.Olyan emberek vannak ott,akik nála (ő 191cm) közel egy fejjel magasabbak és kétajtós szekrény az összes.
"Akkor lehet hogy a 200 kilós felhúzásommal erősebb vagyok náluk?"
Melyiküknél, te észkombájn?
Olvastam hogy rendeztek egy küzdősport gálát rendőrök és Tekesek között. Egy rendőr aki 20 éve küzdősportól kb 30-60 mp alatt le K.O-zta a Teke-est.
Mint írtam egy átlag embert eltudnak verni, de egy küzdősportolót aki rendesen eddz egy ideje azt nem. De nagyon nincs is szükségük a bunyóra, hisz valóban 6-an mennek egyre, vagy lásd azt az esetet mikor 40 tankkal fogták meg azt a robbantó gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!