Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Kondisok! Hogy oldjátok meg a...

Kondisok! Hogy oldjátok meg a kajalast? Többi lent

Figyelt kérdés
szoval 18 éves vagyok,anyam főz minden nap..es van amikor eléggé zsíros kajat csinal,mint pl ma .. brassói..most en nem mondhatom azt neki hogy ebből nem eszek csinaljon mast..ezt hogy küszöbölitek ki ?
2010. máj. 13. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:

elkészítem magamnak előző este a napi menümet!!!

szerencsére az én szüleim teljes mértékben megértették a speckó diétámat az elejétől fogva, azóta pedig 'nevelem' őket rendszeresen a helyes táplálkozásra!!! :D

szerintem legyél korrekt Anyukáddal,mondd meg Neki mi a helyzet,tuti nem fog 'megharagudni' rád!!!

2010. máj. 13. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezen azért sokminden nem múlik, ha rendesen kondizol napi 2-3 órát, akkor 2500 kalóriát simán bevihetsz, sőt többet is... jó lenne tudni, hogy milyen magas vagy... de ennyi zsírtól semmi bajod sem lesz.
2010. máj. 13. 19:40
 3/6 Gyakor ***** válasza:
Csáó! Én is 18 vagyok, suliban kajálást kb 3-4 hónapja úgy oldom meg, hogy előző nap főzök rizst meg sütök ki(legtöbbször) csirkemellet meg esetleg vmi zöldségeket mellé... Itthon általában csinálok magamnak rántottát, eszek konzervhalat, fehérjeturmix+zabpehely reggelire, vagy eszek olyat mint amilyet suliba viszek. Anyudat vedd rá hogy egy kicsit igazodjon hozzád és úgy már majdnem össze lehet állítani egy étrendet is :) Sok sikert!
2010. máj. 13. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
nem igazán tudom megoldani azt az étrendet, amit ténylegesen kellene, de szerencsére anya megértette, hogy nekem sokat jelent a táplálkozás, és hogy a napirendemből kifolyólag napközben nem tudok annyiszor és azt enni, amit szeretnék, így itthon odafigyel arra, hogy normálisan tudjak enni..
2010. máj. 13. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
2 éve minden este csinálom a csirke-rizs menümet.
2010. máj. 13. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
kössz a valaszokat, probalom majd rabeszelni ! :D
2010. máj. 13. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!