Ajjjjjjjjj ti ezt h oldjátok meg?
Eljárok heti 3x edzőterembe és tömeget szeretnék növelni DE suliba járok és nem tudom úgy megoldani az étkezésem igazából nincs vele olyan nagy célom h legyen egy 40-es karom csak még is szeretnék néhány kilót fől szedni :)
A kérdésem az lenne h milyen kaját vigyek magammal a suliba amit hidegen is megtudnék enni? Suliból megyek edzőterembe próbáltam vinni főtt krumplit tojással, rizst hússal de annyira rossz volt hidegen fúúúú :/ meg sem bírtam enni ti ezt h csináljátok?
19/N
hm lehet az lesz h tömegnövelőt veszek, emrt így nagyon rossz :/ egyedül a tejfölös tésztát tudom megenni hidegen xD azt szoktam még vinni
majd utánaérdeklődök h van e suliba mikró és használhatom e:)
Ha találsz valami jó fűszert hozzá akkor simán ehető hidegen is a csirkehús. Én pl a csirkemellet egy kis pirított hagymával nyomom serpenyőbe, majd 5-6 perccel a vége előtt egy kis kakukkfüvet szórok rá. Úgy még hidegen is finom.
Mellé szénhidrátnak meg ha nem szereted a hideg főtt rizset akkor vegyél pufirizset.
Ha akarod meg tudod oldani :)
Zakathol
és abból mennyit kéne egyek? ugyanannyit mintha csak sima rizst ennék? ilyenre gondolsz nem ? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!