Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajjjjjjjjj ti ezt h oldjátok meg?

Ajjjjjjjjj ti ezt h oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Eljárok heti 3x edzőterembe és tömeget szeretnék növelni DE suliba járok és nem tudom úgy megoldani az étkezésem igazából nincs vele olyan nagy célom h legyen egy 40-es karom csak még is szeretnék néhány kilót fől szedni :)

A kérdésem az lenne h milyen kaját vigyek magammal a suliba amit hidegen is megtudnék enni? Suliból megyek edzőterembe próbáltam vinni főtt krumplit tojással, rizst hússal de annyira rossz volt hidegen fúúúú :/ meg sem bírtam enni ti ezt h csináljátok?

19/N

2011. okt. 22. 14:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Én jóba vagyok a konyhásokkal így leviszem nekik hogy melegítsék meg nekem :D
2011. okt. 22. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
csirkerizst nem bírod hidegen? vagy légy kemény sportoló, és vegyél erőt magadon, vagy vigyél tömegnövelő turmixot.
2011. okt. 22. 16:21
 3/10 A kérdező kommentje:

hm lehet az lesz h tömegnövelőt veszek, emrt így nagyon rossz :/ egyedül a tejfölös tésztát tudom megenni hidegen xD azt szoktam még vinni

majd utánaérdeklődök h van e suliba mikró és használhatom e:)

2011. okt. 22. 17:34
 4/10 anonim ***** válasza:
csak tejfölös tésztát nem lehet enni minden nap, ha edzel. sok sikert a mikróhoz.
2011. okt. 22. 17:59
 5/10 A kérdező kommentje:
hát épp ezaz :@:@ köszi remélem sikerülni fog :)
2011. okt. 22. 18:35
 6/10 Zakathol ***** válasza:

Ha találsz valami jó fűszert hozzá akkor simán ehető hidegen is a csirkehús. Én pl a csirkemellet egy kis pirított hagymával nyomom serpenyőbe, majd 5-6 perccel a vége előtt egy kis kakukkfüvet szórok rá. Úgy még hidegen is finom.

Mellé szénhidrátnak meg ha nem szereted a hideg főtt rizset akkor vegyél pufirizset.

Ha akarod meg tudod oldani :)

2011. okt. 22. 21:16
 7/10 A kérdező kommentje:
nah ez jó ötlet :) köszi
2011. okt. 22. 21:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Zakathol

és abból mennyit kéne egyek? ugyanannyit mintha csak sima rizst ennék? ilyenre gondolsz nem ? [link]

2011. okt. 22. 21:47
 9/10 Zakathol ***** válasza:
A puffasztott rizs is rizs. Ha jó fajtát veszel, nincs különbség a tápanyagértékeket illetően, tehát igen, ugyanannyit kell abból is enni.
2011. okt. 22. 21:50
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2011. okt. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!