Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerembe szeretnék járni....

Konditerembe szeretnék járni. Ti a higiéniát hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Mivel kondi,szauna,uszoda stb egy gombatelep..de mégis hülyén néznék ki ha mindent amihez hozzáérek,fertőtlenítgetném...de mégsem szívesen nyúlok olyanhoz,amibe már x ember keze beleizzadt..a gépeken ezt hogyan oldhatnám meg?

mert az öltöző még ok,ott ugyse tusolok,meg semmi,azt majd itthon.Köszi előre is !

2010. márc. 30. 12:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Viszel edző kesztyűt meg egy törölközőt és kész.
2010. márc. 30. 13:02
 2/22 anonim válasza:
Teljesen átérzem a problémád, pont ilyenben voltam. Én feladtam, de neked lehet beválik az előttem író tanácsa. Nekem még így sem volt igazi, ezért inkább vettem otthonra gépeket.
2010. márc. 30. 14:14
 3/22 anonim ***** válasza:
41%
nagy az isten állatkertje
2010. márc. 30. 14:28
 4/22 A kérdező kommentje:

kedves utolsó :

tudom h neked a higiénia szó ismeretlen,úgyhogy ennél a tőmondatnál többre nem is számítottunk tőled.fúj igénytelenke.

elsőnek :

a kesztyűbe meg beleizzad a kéz,nem tom mennyivel jobb.Mondjuk a törölközős megoldás megfontolandó..ksözi:)

2010. márc. 30. 15:22
 5/22 A kérdező kommentje:
*köszi
2010. márc. 30. 15:29
 6/22 anonim ***** válasza:

Te nem a higiénia miatt aggódsz, hanem finnyás vagy. Ilyen alapon a kosárlabdát vagy a kézilabdát se próbád soha, mert a többi játékos is hozzáér a kezével a labdához.

Amúgy meg vegyél saját kondigépeket, ha azt akarod, hogy mások előtted ne érjenek hozzá...

2010. márc. 30. 17:05
 7/22 anonim ***** válasza:
49%
így van egyszerűen finnyás vagy :) kérdezz meg sokéve edző embereket és hogy hánysozr kaptak el onnan valamit. amúgy helytől is függ, ahol vagyok ott olyan a fürdők/wc-k tisztasága mint egy szállodában.
2010. márc. 30. 18:02
 8/22 anonim ***** válasza:
2 éve járok, nekem még semmi bajom nem volt eddig..
2010. márc. 30. 18:29
 9/22 A kérdező kommentje:
gondolom senki se lobogtatja hogy hé van gombám,úgyhogy valószínű,ha összeszedtek volna valamit,akkor nem veled osztják meg.amúgy meg : nem meggyőzni kell engem,hanem a kérdésre válaszolni.tudom nehéz,ha nem megy,légyszíves találj valami elfoglaltságot.köszönöm
2010. márc. 30. 19:05
 10/22 A kérdező kommentje:

18:02 -es :

Te azért mert "szálloda",már nyugodtan ülsz is a wc-re,mint otthon? Az szép.

Mindenesetre köszi a választ!

2010. márc. 30. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!