Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Konditerembe szeretnék járni....

Konditerembe szeretnék járni. Ti a higiéniát hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Mivel kondi,szauna,uszoda stb egy gombatelep..de mégis hülyén néznék ki ha mindent amihez hozzáérek,fertőtlenítgetném...de mégsem szívesen nyúlok olyanhoz,amibe már x ember keze beleizzadt..a gépeken ezt hogyan oldhatnám meg?

mert az öltöző még ok,ott ugyse tusolok,meg semmi,azt majd itthon.Köszi előre is !

2010. márc. 30. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ahova én járok, ott is tisztaság van. Nem mondom hogy olyan mint egy szállodában, de jó.

Egyébként a kérdező lány, vagy fiú?

Én sose ülök rá a wc-re, csak itthon (fiú vagyok). A nagy dolgokat meg edzés előtt elintézem, hogy közben ne kelljen.

Ha attól félsz, hogy a kesztyűbe beleizzadsz, akkor bizony finnyás vagy. É

Én naponta a wc-zést nem tekintve, óránként mosok kezet (kaja előtt is, meg utána is), tehát nekem is vannak higéniai szempontból elvárásaim, de szerintem túlzás, hogy te mit vársz.

Viszel egy törölközőt meg kesztyűt, és el van intézve.

5 év alatt semmit nem kaptam el a konditeremből.

Nem kell attól félni, hogy mindenki hozzáér a súlyokhoz, gépekhez, edzés után megmosod a kezed, hazamész, otthon meg lezuhanyzol, annyit csak kibírsz...

2010. márc. 30. 19:17
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez nem a te a sportod.

Finnyás vagy, nem pedig higénikus, a kettőt kevered.

2010. márc. 30. 20:10
 13/22 A kérdező kommentje:
nem azt kérdeztem hogy finnyás vagyok e..a kérdés fentebb le van írva,de látom nem ment az értelmezés..ez nem a te napod :) hnap próbáld meg újra:)
2010. márc. 30. 20:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Én 17:05-ös hozzászólásomban már megválaszoltam. Nyilván ahogy mondod, hülyének néznének ha a használat előtt lefertőtlenítenéd a gépeket, súlyokat. Amennyire finnyás vagy neked nincs az a konditerem ami jó lenne, ezért mondtam, vegyél otthonra kondigépeket, súlyokat. Ennél csak az lenne jobb megoldás ha kilépnél az übersteril környezetedből, mert az élet nem erről szól hogy mindig mindentől undorodni és félni.
2010. márc. 30. 21:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem csak finnyás vagy hanem szöveget se tudsz értelmezni.

A gyúrás nem kislányoknak van kitalálva, reakcióid alapján te pedig az vagy.

2010. márc. 30. 21:04
 16/22 A kérdező kommentje:
mert szerinted konditerembe csak 100 kilós izomagyak járnak? szálkásításról nem hallottál 8 osztály?..vagy kardio edzésről?és még én vagyok értelmetlen. egy evolúciós zsákutca vagy.NEM A VÉLEMÉNYEDET KÉRDEZTEM hogy nekem való e a kondi vagy hogy finnyás vagyok e! a kérdés fentebb te értelem tárháza.áh.nem is kell több válasz,meg se nézem ezt a kérdést többet.na folyasd a szót.pá
2010. márc. 30. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:

a stílusból itélve te nem férfi vagy ezenkivül azt hiszed hogy te vagy az atyaúristen és rajtad kivül mindenki hülye.

A kesztyüt erre is találták ki.

ha me már attól félsz hogy izzad a kezed a kesztyűbe akkor ne nagyon menj a konditerembe mert az egész tested izzadni fog

2010. márc. 30. 22:35
 18/22 anonim ***** válasza:

:D:D:D

Ezaz hergeld csak magad, ezzel csak engem igazolsz.

2010. márc. 30. 22:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért csodálkozol, hogy hülye kérdésre hülye válaszokat kapsz...
2010. márc. 31. 10:29
 20/22 A kérdező kommentje:

tudod mi igazol téged? a 73 százalékod :D:D:D de azért ne hergeld magad :DDD

utolsó :

pedig voltak normális válaszok is,dehát igen,a te válaszod tényleg hülye volt:D

2010. márc. 31. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!