Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Jiu jitsu, BJJ, JUDO? Melyiket...

Jiu jitsu, BJJ, JUDO? Melyiket ha a leghatékonyabban szeretnék földhözbni embereket?

Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 18:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha utcán szeretnéd használni,és nem földharc versenyeken,meg hasonlókon,akkor a Kelemen-yru szerintem is jó választás,csak egészítsd ki ökölvívással,vagy thaiboxal.Utóbbi esetben olyan helyet válassz,ahol az edző rendelkezik ökölvívó múlttal,és megtud tanítani rendesen használni az öklödet,valamint a lábmunkát,és az elhajolást.Egyébként igen,a Kelemen-ryu japán :) Ha jól tudom,de Magyar Honvéd kijavít,ha nincs igazam :D
2017. febr. 26. 09:24
 12/14 anonim ***** válasza:

A kelemen ryu nagyon jó. Sokan verik a nyálukat hogy nincs sparring, én ilyet nem tapasztaltam. Sőt, néhány edző kifejezetten sokat sparringoltat.

Kelemen Ryun nagyon sok olyan tanítvány van, aki másik stílusból jött át.

Illetve a TEK közelharckiképzésének anyaga a k1 mellett, nagyon melléfogni nem tudsz vele. Nézz le egy edzésre mindképpen, aztán dönts.

2017. febr. 26. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak még annyit, egyik kommentelő sem említette meg a legfontosabbat.Ha te betonon akarsz földhözbni embereket, akkor benne van az a lehetőség is hogy ottmaradhat, te meg elcseszted az életedet.
2017. febr. 26. 21:42
 14/14 anonim válasza:

Tai és Ju Jitsut tanulok.

Ahoz hogy ezeket használni tudd, évekig kell tanulnod. Ráadásul itt megtanítanak az önfegyelemre. És nem kell földhöz vágni az embereket.

2017. márc. 10. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!