Jiu jitsu, BJJ, JUDO? Melyiket ha a leghatékonyabban szeretnék földhözbni embereket?
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 18:14
1/14 A kérdező kommentje:
és miután földhöz van b+-va, utána izületfeszítéseket szeretnék
melyik az erre való harcstílus?
2017. febr. 23. 18:15
2/14 anonim válasza:
BJJ enis arra jartam, allasbol indulunk, foldrevitel aztan feszitesekkel kell feladatni a masikat
3/14 anonim válasza:
Attól függ hol laksz.A combat sambo is jó.Ilyen judo,birkózás,thaibox keverék.Azt viszont csak 2 helyen lehet tanulni Budapesten :) Egyébként a judo is meg a BJJ is jó.Judoban nagyobb hangsúly van a dobáson,mint jitsun,az viszont földön hatékonyabban használható.Viszont a judo dobások nagy része gí nélkül nehezen kivitelezhető,ha nem vagy nagyon jó benne.
4/14 anonim válasza:
S hol akarsz földhözbni embereket?Edzésen, vagy az utcán?
5/14 A kérdező kommentje:
akkor bjj lesz
csak arról meg több helyen azt olvastam, hogy a földrevitel technikák viszonylag nevetségesek egy judo-s vagy birkózó szemében, mert annyival elmarad tőlük.
igaz ez?
2017. febr. 24. 08:20
6/14 A kérdező kommentje:
azt tudom, hogy a földharcban jó a BJJ
2017. febr. 24. 08:20
7/14 anonim válasza:
Igen, földrevitelben a BJJ gyenge. Keverd össze valami Judoval, vagy Birkóval, aztán jó lesz.
8/14 A kérdező kommentje:
annyira nem lehet ezt összekeverni
2017. febr. 24. 16:12
9/14 anonim válasza:
A bjj földrevitele elég gyenge. Aki csak bjj-t tanult, azok még versenyeken is csak úgy eldőlnek mint a zsák, aztán majd földön lesz valami.
Én arra amit te szeretnél, kifejezetten a japán ju jitsut ajánlom.
10/14 A kérdező kommentje:
értem
a kelemen kyu az japán?
mert varázslásnak tűnik amiket videón láttam a kelementől, kb. mint az aikido,
2017. febr. 26. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!