Első airsoft fegyverem venném, mit ajánlotok?
Szempontok:
Olcsó legyen ne múzeális vagy gyűjtői értékű.
Erős legyen
Ne legyen gázos.
Ne legyen aksis.
Maroklőfegyver legyen.
Ne legyen engedélyköteles fps száma.
Ilyen volna az ideális de szerintem a pénztárcám nem fogja megengedni. Vagy szimplán nem létezik.
A leg olcsóbb erős modell is érdekel. Van egy bolt ami árúsít csak protekciósoknak ad el egyebet de csak akkor ha célzottan tudja az ember mit akar. Ott venném meg 1 év garancia van minden termékére azért éri meg.
Nem tudom mit akarok! Bele vagyok bolondulva az air soft fegyverekbe de közben sajnálom rá a pénzt.
Azért még megkérdezem hogy melyik a leg erősebb air soft fegyver... Mekkora FPS-el
A "legerősebb" airsoft fegyverek a DMR vagy a sniper puskák amiken kizárólag egyes lövés van a nagy FPS miatt ...
konkrétan gyártóra , tipusra nem lehet megmondani melyik is az , mert a tuningolástól függ , mit raksz bele .
De ha sajnálod rá a pénzt , akkor ez nem épp a te asztalod , mert itt eléggé tetemes összegeket (több százezer forintot ) bele lehet ölni akár csak egyetlen puskába is
10000-ért kapok légpuskát annál maradok.
Lényegében tökéletes arra amire akarom. Nézegetni célbalőni. Már csak a fizetést kell megvárni.
Akkor a dolog megoldva :)
Bár az AIRSOFT nak mint sportnak egész más a lényege ... nem csak álldogálunk , nézelődünk , célba lövünk ...
Egész más érzés , mikor akár 400-500 ember van a terepen csapatokra osztva, beöltözve , feladatokat oldasz meg , és persze egymásra lősz nappal , vagy akár éjjel is.
Ezt az érzést légpuska nem adja vissza soha ;)
Mondom kiváló túsz lenne belőlem :D
Nincs kivel elmennem airsoftozni és pénzem sem hogy éljek a hobbinak többre nem is vágyom mint papírra vadászni. Szerepjáték köröket meg szoktam tartani csak mi fa kardokkal vívunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!