Melyik Crossmotort ajánlotok? (Kawasaki kx)
Szeretnék beruházni egy Crossmotorra mert nagyon erősek és egyuttal könnyűek viszont azzal tisztában vagyok hogy üzemórás.Nem vagyok nagyon tele pénzel és olyan kérdésem lenne hogy milyen sürün kell ezeket generálozni?
A kawasaki kx-ről olvastam pár tesztet és aról azt irják hogy a legstrapabiróbb cross vagyis valaki évekig hajtotta generál nélkül, mennyire igaz ez?
Ja és fogyasztásilag hogy van egy 125ccm-es,nagyon para mert én nem pályára használnám annyira?
Nehéz megmondani hogy mikor kell generálozni.Nem tudod az előéletét ezért nem tudod mikor mit cseréltek vagy nem cseréltek rajta.Az biztos hogy a Kx-ek mebízhatóbb fajták.Mennyi pénzt szánsz rá(vételre)?125-ösön gyakran kell dugattyút cserélni.Sok függ azon hogy milyen állapotút veszel.Fogyasztás elég nagy
majdnem akkora mint a 250 2t-nek.De szerintem ebben a sportban,hobbiban ez a lekkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!