Első airsoft fegyverem venném, mit ajánlotok?
Szempontok:
Olcsó legyen ne múzeális vagy gyűjtői értékű.
Erős legyen
Ne legyen gázos.
Ne legyen aksis.
Maroklőfegyver legyen.
Ne legyen engedélyköteles fps száma.
Ilyen volna az ideális de szerintem a pénztárcám nem fogja megengedni. Vagy szimplán nem létezik.
A leg olcsóbb erős modell is érdekel. Van egy bolt ami árúsít csak protekciósoknak ad el egyebet de csak akkor ha célzottan tudja az ember mit akar. Ott venném meg 1 év garancia van minden termékére azért éri meg.
Medvére vadászni :D
Papírt juggatni 5m-ről.
Még nem tudom mire használom lehet csak dísz marad.
De az is lehet hogy becsatlakozom haverok sportjaiba és én is kapom a golyókat.
Elég érdekes szempontok :)
De akkor nézzük csak .
Ha olcsó , és ezen belül csak rugós legyen , az eleve nem lesz erős , így tuti hogy az fps nem fogja megközelíteni a 400 at :D
meg tudnád otthon maszekolni , de max egy tár bb után szétesne , mert kevés pénzért nem lenne minőségi műanyag.
Valamint ha ezzel szeretnél beállni airsoftos barátaid közé , nagy eséllyel többet fogsz kapni mint adni :)
De kitartást , és sok szerencsét ;)
Hát esetleg lengyel oldalon szétnézhetsz pl. taiwangun.com
Egy gázos, nem szánhátrasiklásos beretta kb 20 eurónál kezdődik, igaz műanyag, meg szállítási költség is van, de 70 euró felett ingyen hozzák. Szóval mondjuk veszel egy 50-60 eurós pisztolyt, 10-ért egy palack gázt, 10-ért golyót és kihozzák pár nap alatt. 50-60 euróért pedig már fém, szánhátrasiklásos pisztolyt kapsz, ami nem csúcsminőség ugyan, de azért nem rossz :D
Nem az árról van szó hanem az értelméről.
Inkább csak túsz leszek az airsoft játékokon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!