Boxtól, vagy thaiboxtól tudnék jobban fogyni?
Figyelt kérdés
heti 3-szor tudnék elmenni edzésre,szerintetek melyik éget úgy általánosságban több kalóriát?Mindkét helyen másfél órás edzés van,és mindkét hely tetszik :)2017. jan. 30. 18:10
1/8 anonim válasza:
Amelyik intenzívebb. Kb mindegy melyikre mész.
2/8 anonim válasza:
Hát egy box meccs hosszabb átlagban.
A boxban csak a kéz jár, de az folyamatosan. A thai kicsit kevésbé akciódus, de a rúgás fárasztóbb.
3/8 anonim válasza:
Hatékonyan és egészségesen fogyni az étrendtől fogysz. Lehet neked heti 10 thai box edzésed is, ha az étrended nincs rendben hízni fogsz.
4/8 A kérdező kommentje:
igen azt tudom,köszi :)
2017. jan. 31. 10:33
5/8 anonim válasza:
Thai Box. Ha jó az edzés, akkor úgy könyökölsz és térdelsz, közben rúgsz, mint ahogy egy Boxoló csak üt. A Thai Box mindenképpen fárasztóbb, ha jól csinálják. Meg még az utcai önvédelmi értéke is jóval magasabb. Szóval én a Thai Boxot ajánlom inkább.
6/8 anonim válasza:
Ha te úgy térdelsz, ahogy egy bokszoló szórja az ütéseket, akkor van egy rossz hírem: aerobicon vagy.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. jan. 31. 22:08
8/8 anonim válasza:
Bokszon is van ugrókötél, árnyék, zsákolás, sparring kis erősítés. TB-n is ilyesmi van. Szerintem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!