Csak én hányom el magam ettől az "önvédelem" oktatástól? (alul)
Figyelt kérdés
Az még oké hogy átlagembereket átvernek egy harcművészet edzésen, de hogy a jövő rendőreinek, katonáinak így tanítsanak valamit ? És ezek azt hiszik hogy lerendeznének egy bűnözőt ? Undorító ahogy azt az egyenest ütik!
4:20-tól nézzétek!
https://www.youtube.com/watch?v=K6NKuT6YUHk
2016. dec. 29. 20:16
31/37 anonim válasza:
Kérdező! Ne bántson, hogy nem vettek fel. Lépj tovább. Attól nem leszel jobb ember, sem jobb harcos, hogy másokat fikázol.
32/37 anonim válasza:
Jah, hát a tömegképzés az ilyen. Kisebb csoportokban jobban lehetne dolgozni. Ha meg korán reggel volt, akkor nincs min csodálkozni.
33/37 A kérdező kommentje:
2.-nak jelöltem meg, helyette másik rendészetibe mentem inkább pesten!
2016. dec. 30. 15:38
34/37 A kérdező kommentje:
De igen, valóban én vagyok itt a lúzer!
Szégyellem magam! :( Itt kibeszélek ilyen nagy harcosokat! Pff ...
Közelükben sincs az én harc tudásom ezekéhez! Azokat a szép egyeneseket úgyse tanulom meg soha! :( Sajnos nekem mindig fent van a kezem, és beleviszem az egész testem az ütésbe, hát ez sajna gáz! :((
2016. dec. 30. 15:46
36/37 anonim válasza:
Kérdező az lényegtelen hogy a rendészeti középiskola egyik tantárgya a videón látott önvédelmi képzés ami a lényeg hogy rosszul oktatja a " tanár " . Mintha a kosárlabdában is mindegy lenne hogy kézzel dobsz egy hárompontost vagy lábbal rúgod be vagyis tökmindegy hogyan csak csináld ( nem baj ha ...-ul ütsz és eltörik a kezed vagy semmi sem történik az ellenféllel ) látható a videón . Ezeknek a diákoknak jobb lenne ha nem is tanulnának semmit sem vagy akkor keresni egy képzett oktatót mert amit a videóban csinálnak csak arra jó hogy magukat tegyék tönkre s idő előtt kezdjenek gyógyszert szedni porckopásra vagy izületi problémákra ...
37/37 anonim válasza:
Azt tegyük hozzá, hogy a jelenlegi jogszábályok szerint, ha bármelyik rendőr leadna az utcán egy ilyen a videóban látott "ütést", az másnap elköszönhetne az egyenruhától, mert az ügyész rámondaná, hogy túlkapás és hatalommal való visszaélés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!