Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Csak én hányom el magam ettől...

Csak én hányom el magam ettől az "önvédelem" oktatástól? (alul)

Figyelt kérdés

Az még oké hogy átlagembereket átvernek egy harcművészet edzésen, de hogy a jövő rendőreinek, katonáinak így tanítsanak valamit ? És ezek azt hiszik hogy lerendeznének egy bűnözőt ? Undorító ahogy azt az egyenest ütik!

4:20-tól nézzétek!

https://www.youtube.com/watch?v=K6NKuT6YUHk

2016. dec. 29. 20:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ezt ilyen statisztika miatt tehették be tesi óra helyett,hogy hát ilyen is létezik.De ha az alapoktól nézzük a Magyar oktatást,akkor nem véletlen az,hogy minimális gyakorlati dolgot tartalmaz.Az alap pedig az,hogy Magyarország egy gyarmat.A gyarmatosított népek meg lehetőleg ne okosodjanak,ne tanuljanak semmi értelmes használható dolgot,hanem maradjanak sötétek,mert egy szűk perspektívájú embert könnyebb rávenni arra,hogy mondjuk gyárban dolgozzon a soron.Ennek része ez az alibi önvédelmi tesi óra is.Névleg van,gyakorlatilag meg nincs ahogy sok minden más itthon.Ezért nincs normális ütőképes hadseregünk sem,csak névleg.
2016. dec. 29. 22:54
 22/37 anonim ***** válasza:
Szerintem meg csak azért mert egyszerűbb lenyomni egy alibi edzést stb mint komolyan megtanítani valakit .
2016. dec. 29. 22:59
 23/37 anonim ***** válasza:

Na miután mindenki kifikázta magát, mondanám, hogy ez TÖMEGképzés, valószínűleg benne van a tananyagban, azért csinálták. Ne aggódjatok ugyanilyen bénán kosaraztok, fociztok, gimnasztikáztok profi szemmel. Ilyen a tömegképzés.

Kérdező inkább magaddal foglalkozzál. Tegyél már ki magadról is egy videót, hogy te hogyan ütsz és rúgsz... szívesen megfikázzuk azt is. Most ettől szebb napod lett, hogy egy teljesen átlagos tornaórát lefikáztál?

Rozsda téged se egészen értelek, ennél komolyabb embernek ismertelek itt meg...

2016. dec. 30. 07:12
 24/37 anonim ***** válasza:
biztos elsőre csinálják, és még félig alszanak
2016. dec. 30. 10:31
 25/37 A kérdező kommentje:

Tömeg képzés ?

Ez a rendészetisek speciális órája, mint pl az autószerelőknek a műhelyi gyakorlat!

Hát ha én kirakok magamról videót akkor szerintem az itteni hozzáértők se fikáznának, mert ezeket amiket a videóban próbálnak csinálni én teljesen tudom!

2016. dec. 30. 11:45
 26/37 anonim ***** válasza:

"Rozsda téged se egészen értelek, ennél komolyabb embernek ismertelek itt meg.."

Mit kell engemet ezen megérteni? Én a videót megnéztem, és az ott látottak alapján írtam egy véleményt. Már ne haragudj, de a látottak alapján az az "önvédelmi" edzés egy jó nagy lócitrom volt. Több mint tíz éve gyakorlok küzdősportokat és harcművészeteket, több stílust is. Annyi rálátásom azért hidd el van, hogy megállapítsam a látottak alapján, hogy amit a videón csinálnak az rossz, és ezt nem csak én láttam így. Akinek van kicsi küzdősport múltja/jártassága az is kapásból észreveszi, hogy nulla amit csinálnak. Ezen nincs mit elemezni, szimpla tény. Ha pedig ez egy rendőrségi középsuli tananyaga, akkor viszont ez egy szégyen, szegénységi bizonyítvány a magyar rendőrségi kiképzésnek.

2016. dec. 30. 11:45
 27/37 A kérdező kommentje:

Ez mint mondtam, speciális gyakorlat!

Mint az autószerelőknek a műhelyi meló, vagy a fodrászoknak a gyakorlás.

2016. dec. 30. 11:49
 28/37 anonim ***** válasza:
Ez egy sima tornaóra, nem önvédelmi képzés.
2016. dec. 30. 11:50
 29/37 anonim ***** válasza:
Akkor viszont még egy okkal több, hogy nevetségesen gyenge ez az önvédelmi oktatás. Tömegképzés ide vagy oda, ami nem jó, az nem jó.
2016. dec. 30. 11:51
 30/37 A kérdező kommentje:

28!

Ne én nekem próbáld már te megmagyarázni hogy ez mi!

3 éve majdnem ide jelentkeztem, voltam nyiltnapon is!

Rendészeti képzés, 4 év alatt érettségit ad, utána még 1,5 év, és rendőr lehetsz!

2016. dec. 30. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!