Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Csak én hányom el magam ettől...

Csak én hányom el magam ettől az "önvédelem" oktatástól? (alul)

Figyelt kérdés

Az még oké hogy átlagembereket átvernek egy harcművészet edzésen, de hogy a jövő rendőreinek, katonáinak így tanítsanak valamit ? És ezek azt hiszik hogy lerendeznének egy bűnözőt ? Undorító ahogy azt az egyenest ütik!

4:20-tól nézzétek!

https://www.youtube.com/watch?v=K6NKuT6YUHk

2016. dec. 29. 20:16
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
A zsaruk még magukat sem . Hallottam olyan esetről hogy a rendőr felvette a harci állást egy roma ellen akinek semmilyen küzdősport tapasztalata nem volt csak az a tipikus kan fajta . Na a lényeg hogy a tezsvír egy ütésből ( vagy rúgásból ) kifektette " hősünket " .
2016. dec. 29. 21:29
 12/37 A kérdező kommentje:
Igen, ha a rendőrök nem tanulnak semmit sem, csak a képzést kapják akkor nagy nullák!
2016. dec. 29. 21:32
 13/37 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ilyet mondani de ha ez a leendő rendvédelmi személyeknek oktatott edzés akkor inkább zavarják le őket bokszolni vagy birkózni ill kombinálják . Azzal is 1000-szer többre mennek mint ezzel a ...-al
2016. dec. 29. 21:35
 14/37 A kérdező kommentje:
Hát egy bokszban, bírkózásban jártas személyt puszta kézzel nem tartóztatnának le ezek!
2016. dec. 29. 21:37
 15/37 anonim ***** válasza:
Én a leendő zsaruknak ajánlanám a box + birkó kombót
2016. dec. 29. 21:40
 16/37 A kérdező kommentje:

Viccen kívül!

De ha már csak egy edzésre jár is jó!

2016. dec. 29. 21:42
 17/37 anonim ***** válasza:
Egyet értek
2016. dec. 29. 21:43
 18/37 anonim ***** válasza:

"Egy 6 hónapja bokszoló roma srác össze rakná az egész osztályt, ha egyesével jönnek!"

Egyesével??? Ezek az oxigént keringető lajhárok hármasával is rámehetnek a roma csávóra. Sőt nem is muszáj járnia bokszolni a csávónak, elég ha ilyen tipikus kanc*gány.

2016. dec. 29. 22:46
 19/37 anonim ***** válasza:
"A zsaruk még magukat sem . Hallottam olyan esetről hogy a rendőr felvette a harci állást egy roma ellen akinek semmilyen küzdősport tapasztalata nem volt csak az a tipikus kan fajta . Na a lényeg hogy a tezsvír egy ütésből ( vagy rúgásból ) kifektette " hősünket " .
2016. dec. 29. 22:48
 20/37 A kérdező kommentje:
És ezek a nagy rendőrök!
2016. dec. 29. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!