Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért isteníti mindenki a boxot?

Miért isteníti mindenki a boxot?

Figyelt kérdés
Szép sport s hasznos is de mit tud azon kívül nyújtani hogy ad egy bizonyos kondíciót s pár ütést megtanít . Ezt bármely más KS / HM-vel is el lehet érni ha fordít rá a gyakorló kis időt és energiát . Még egyszer mondom nem fikázom sőt magam is elismerem a hasznosságát de más harci stílusok is lehetnek épp ilyen hasznosak ( sőt ) azokat mégis leszólják

2016. dec. 17. 18:27
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
92%
Mert az emberek hajlamosak magukat elragadtatni.
2016. dec. 17. 19:03
 2/53 A kérdező kommentje:
Szerintem is így van
2016. dec. 17. 19:04
 3/53 anonim ***** válasza:

mert buták.. és mert valószínűleg boxolnak... és lehet, hogy újat mondok, de a boxolók szerint a box mindent legyőz...

a judosok szerint meg a judo, a kung fu-sok közt meg a kungfu...

2016. dec. 17. 19:22
 4/53 A kérdező kommentje:
Igen mindenki a saját stílusát tartja jobbnak , ez még érthető is . De azért ne mondják már hogy a többi style teljesen hatástalan . Ez egy kicsit zavaró .
2016. dec. 17. 19:26
 5/53 anonim ***** válasza:
80%

Most nem pörgetek bele a filmbe, hogy a teljes idézetet bemásoljam ide a pain and gain-ből, de a kedvenc jelenetem, mikor a fickó akit éppen elraboltak mondja Lugónak, hogy ha nem tanultál ezért kénytelen vagy a mellizmok bűvöletében leélni az életed...

Na ugyan ez ráhúzható minden ilyen nagypofájú "sport emberre" akik azt hiszik, hogy az ő sportjuk az élet...

2016. dec. 17. 20:42
 6/53 A kérdező kommentje:
Igen értelek s egyet is értek
2016. dec. 17. 20:47
 7/53 anonim ***** válasza:
35%

"de a boxolók szerint a box mindent legyőz...

a judosok szerint meg a judo, a kung fu-sok közt meg a kungfu..."

Ez sajnos nem igaz. Egyedül a Boxolóknak van akkora pofájuk, hogy a saját stílusukat mindenhatónak nevezzék és olyan baromságokat mondjanak, hogy összeomlik az internet. Tisztelet annak a kevés kivételnek! A többi stílusban azért a tisztelet is ott van és mégha egy Kung-fus, Karatés azt mondaná, hogy az ő stílusa az egyik legjobb, akkor sem nézi le a többit, ahogy azt a Boxolók nagyja teszi. Megint tisztelet a kivételnek! Thai Boxoló barátom is nem egy nagyképű Boxolót vert széjjel az utcán, mikor azok mondták azt, amit nem rég itt is mondtak, hogy "a Boxolók verik a Thai Boxolókat". Haverom kiröhögte őket és laposra verte mindet. Ami még viccesebb, hogy többnyire kézzel, csak az ügyesebbek ellen rúgott. Én elismerem a Boxot, baromira tud ütni és jó a mozgása, de sajnos az előnyei ezzel ki is fogytak. Minden stílusnak van előnye és hátránya és van olyan stílus, aminek az az előnye, ami egy másik stílusnak a hátránya. Vannak ellentétek, vannak nagyon egy szinten lévők, a lényeg, hogy mindegyik jó és veszélyes a másikra nézve. Ezt kéne megérteni, dehát persze ez nem fog menni mindenkinek.

2016. dec. 17. 21:24
 8/53 anonim ***** válasza:
70%
Senki nem isteníti, hatékony és egyszerű. És bárhol bunyózól szükséged lesz rá.
2016. dec. 17. 21:25
 9/53 A kérdező kommentje:
Kedves Honvéd azért láttam én már olyat itt amitől felakadt a szemem pl a boxoló olyan gyors hogy meg sem lehet rúgni . Hogy hatékony és egyszerű rendben elismerem mert megtanít ütni , jó a lábmunka ( persze 0 rúgás technika ) de a védekezése nem egy nagy szám s az ütési technikák száma sem eget rengető , értem és tudom hogy nem kell mindent használni sőt még veszélyes is mert egy bonyolultabb mozdulat kivitelezése időigényesebb mint egy egyszerűbbé de azért a láb erejét se becsüljük le s távolabbról is bevihetsz komoly támadást . Pl az utcán is jól jöhet hogy távolabbról támadod az ellenfelet vagy amig azzal van elfoglalva hogy a tested felső részén áttörje a védelmed addig egy jól irányzott rúgással jobb belátásra bírhatod tehát a szememben a láb is van olyan fontos mint a kéz
2016. dec. 17. 21:56
 10/53 anonim ***** válasza:

Már azon is elgondolkodom hogy te is sűrített levegő vagy!

Ha ne akkor bocsi, de ugyanaz a szöveg, tudod belőle kinézem, mert egy gané az a gyerek!

Még hogy a bokszolók a nagyképűek ?

Nézzél már magadra te senkiházi takonypóc!

2016. dec. 17. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!