Magyar Honvédet tényleg megverte egy wing tsunnos?
WTF?!!?
Soha nem írtam ezt. :'D De másolom a levelet, amit nekem írtak kettejük harcáról. Csak találjam meg...-_-
Én azt mondtam, hogy Honvéd nem tudott kitörni a láncütésből, ami azért maradt abba, mert a WT-s rárúgott a combjára. Itt ezt írták. Remélem sikerült mindenhonnan kitörölnöm a neved, Honvéd, ne haragudj, ha mégsem sikerült.
"Az edző furán kitartotta a kezét, Honvéd rúgott neki egyet comdbra, úgy láttam, hogy teljes erővel kicsit fel is szisszent az edző, de szökdécselt kettőt és fojtatták. Honvéd indított pár egyenest, de mindig hátra szökkent az edző, akkor Honvéd kicsit megindult felé jobban, indított egy egyenes egyenes horog felütés kombinációt, amiből tisztán csak a horog talált. Azt hiszem az edző itt kezdte el azt, amit itt mókusboxnak hívnak. Ahogy láttam, meg ahogy később el is mondta, ez nagyon meglepte Honvédet, kettős fedezékbe vonult állta picit, az edző rúgott egyett talpal a combájra, nem nagyon érezte meg :D Honvéd visszaadta sípcsonttal a rúgást, kicsit megint felszisszent az edző, de elkapta Honvéd lábát, és valahogy megpróbálta a földre dönteni, Honvéd valahogy felülről átfogta a nyakát, és valahogy úgy hátragurult, hogy közben maga mögé dobta, majd ráfordult és valami fojtásba befogta, az edző lekopogta. Fel álltak és mondta, hogy erre nem számított :D. Újra kis mozgás, Honvéd indított két egyenest, a második, a hátsó kezes jobb az tisztán talált, rögtön utána Honvéd indított is valamilyen köríves rúgást fejre, az edző feltette a bal kezét, de a kezével együtt elvitte, akkor Honvéd kicsit szökdécselt, az edző meg mondta, hogy köszöni szépen a bunyót, ennyire ő nem képzett a ring harcban."
Hol írja itt bárki is, hogy Honvéd veszített volna? Annyit mondtam, hogy semmi baj a láncütéssel, mert ha ez utcán kialakul bárki ellen, akkor annak széjjel lesznek verve a kezei.
Már nem csak a falu, hanem az internet is olyan hely, ahol ha az egyik oldalon fingasz, a másik oldalon már azt beszélik, hogy beszartál.
Anyám borogass!
Ami ezen az oldalon megy, az már egyenesen nevetséges...
Sűrített Levegő te össze-vissza írsz. Egy másik kérdésnél írtad, hogy "Honvédet begépelte a WT-s".
Röhejes.
Elhisszük mi, hogy a jó a kung-fu ferdítések nélkül is. Szerintem ezt mindenki elismeri. Csak az oktatása nem olyan, mint a bokszé vagy birkózásé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!