Egy rögbijátékos meg tudna verni egy wing tsun mestert?
Tegyük fel, hogy van egy 2 méter magas, 120 kg-os izomkolosszus rögbis, egy védőjátékos. Vele szemben pedig egy 170 cm magas, 75 kg-os wing tsun nagymester.
Ha a rögbis bikából neki futna, akkor a wing tsun mester tudná ezt hárítani, majd ellentámadni?
-_-"
Hol a kötél? Én ezt nem bírom...
A súlycsoport és a fizikai erő is a rögbisnek kedvez. A rögbi kemény sport, nem a kisasszonyok sportja. Az ilyen játékosok, hatalmas erejű becsapódásokat és ütközéseket kapnak (és persze adnak is). A védőknek olyan a nyakuk, mint a birkózóknak. Testharcban simán a rögbis nyerne.
Anno láttam egy dokumentumfilmet, ott ugyan nem rögbis volt, hanem amerikai focis. A lényeg, hogy egy középsúlyú küzdősportbajnok (most bokszoló volt vagy kickboxoló vagy mma-s, tudja a fene) ököllel kesztyű nélkül gyomron küldte bikából az egyik NFL játékost, egy védőt (nem volt rajta védőcucc!). Meg sem kottyant neki.
Na most egy rögbis hasonlóan kemény (vagy még keményebb) mint egy amerikai futballista.
F = m × a... ugye... kizárt, hogy a wing tsunos láncütéssel megállítsa egy éppen felé száguldó vadállatot.
Én a rögbisre fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!