Melyik a jobb crossmotorban a 2 ütem vagy a 4 ütem?
Figyelt kérdés
melyik miben jobb2016. nov. 15. 16:40
11/18 A kérdező kommentje:
minek írsz marhaságot crosznak nincs lámpa jó marha vagy [link] remélem nem vagy vak
2016. nov. 16. 19:23
12/18 A kérdező kommentje:
az tartozék a motorhoz ha forgalomba akarod használni..
2016. nov. 16. 19:24
13/18 anonim válasza:
istenem... hagyjátok srácok! a kérdező buta mint a tök, de mindenkit leordít, hogy ő tudja. kár neki segíteni, majd rájön magától
14/18 anonim válasza:
A Ktm Exc nem cross motor.Ezért vam lámpája mert egy enduróról van szó.
15/18 anonim válasza:
Kár hogy a kérdezőket nem lehet lepontozni.Pedig sokszor kellene.
16/18 anonim válasza:
14-es: ugyan, hogy lenne már enduro, hiszen a kérdező megmondta, hogy az enduro az tök másként néz ki, mint a cross, és neki az tetszik :)
Btw, még évekig velünk lesz, mire végre elég idős lesz ahhoz, hogy jogsit szerezzen egy ekkora motorra, addig hallgathatjuk a jobbnál jobb mi lenne ha kérdéseit :)
17/18 anonim válasza:
Kérdező, amit belinkeltél képet, azon nem gyári lámpa van, hanem egy utólag felszerelt, ahogy a tükrök is.
Amugy ha nem pályázni akarsz, akkor nézz endurót, mivel nincs értelme aszfaltozni egy üzemórás motorral.
Amugy kicsit nézz szét, hogy mennyibe van egy crosst fenntartani
18/18 $$$$$ válasza:
"Kedves,, kérdező te vagy jó nagy marha már bocsánat. De amit belinkeltèl az endúró. És egy krosszt sose fogsz tudni forgalomba helyezni mivel pálya motor. És ahogy leírtam se lámpja se indexe stb... De ha nem vagy képes felfogni azt amot már több mimt 10-en megpróbáltunk elmagyarázni akkor hanyagoljuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!