Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Utcai önvédelemre mi a legjobb?

Utcai önvédelemre mi a legjobb?

Figyelt kérdés

Pár hete költöztem fel Pestre, és a héten már el is lopták a telefonomat az utcán. Ez többet nem akarom hogy előforduljon, úgyhogy gondoltam beszerzek egy gázsprayt de emellett el akarok kezdeni egy önvédelmi sportot is, ehhez kérnék segítséget. Eddig amiket olvastam, hogy elvileg jók, a muay thai, krav maga, defendo. Még semmi ilyesmit nem tanultam és nem is volt eddig alkalmam verekedni. De ahogy tapasztalom, Budapesten hiába kerülöm, bármikor megtámadhatnak.

Az Örs vezér tér közelében lakom, szóval a 14. kerületben keresnék valami helyet.

2016. szept. 29. 21:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Ahogy látom ezek amikor tízen vannak, akkor is a gyengébb célpontot keresik. Oké, ilyenkor megvernék Klicskot is, de csak elméletben. Gyakorlatban nem vállalnák be, mert nem nem hülyék(+ félnek). 2-3 biztosan meghalna vagy intenzívre kerülne közölük. Nem fogják megkockáztatni, hogy vajon ki lesz az a 2-3...
2016. okt. 1. 18:47
 42/42 anonim ***** válasza:

Pontosan, van hogy ők győznének, pl itt a 10 vs Klicskó, de 2-3 tuti intenzíven lenne, vagy akár meg is halnának ha olyat kapnak + még 2-3 is lehet hogy kapna (orrtörést, pár fog kiverését). Szóval nem éri meg nekik, mert még ha győztek is, dicsőség nincsen mert 10-en voltak 1-re, elvégre szégyen igen, mert 3-5 az orvosnál kötött ki ígyis. Viszont Klicskó még nagyobb dicsőséget kapna, hisz mekkora túl erő ellen harcolt, és még eredményesen is. Vagy pl a Mohácsi csata, 25 ezer magyar vs 100 000 törököt szerintem még a törökök se reklámozzák.

Viszont ha egy kisgyereket agyalnak meg abból nincs semmi bajuk.

Kicsit hosszan magyaráztam, de a lényeg átjött biztos.

Írtam ugye hogy apám elvert 3 ilyet, na azután 1 hónapig a park közelébe nem ment, mert egész nap ott ült vagy 15-20 db, az öccse szólt neki hogy oda ne menjen mostanába.

Amit írtál hogy a box nem sokat számít, inkább a mentalítás az nem teljesen igaz! Ha csak mentálisan vagy épp, akkor tisztán fogod fel hogy milyen ütéseket kaptál :) kell tudás is, meg ráadásul egy küzdősport mentálisan is feljebb visz, aki 10 éve egy hasznos stílust űz nem hiszem hogy betojik! :)

Még a másik, hogy a cigányok mindig többen mennek egyre!

Régen biztos igaz volt, még azért ma is, de a jövőben már nem hiszem!

Nézz meg egy magyar, meg egy cigány gyereket! Ezeket a közösségi oldal huszár, fizura harcosokat nem hiszem hogy nézik majd annyiba hogy 5-en menjenek oda :) sőt, szerintem egymás közt még égőnek is számít már addigra a cigóknál is, ezeket a páwákat nem hogy 2-3 cigó veri meg, de inkább 1 cigó ver meg 2-3 ilyet.

2016. okt. 1. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!