Így szerintetek el merjek menni karateedzésre?
Figyelt kérdés
Érdekelt eddig is nagyon a karate. Van egy ismerősöm aki 2 danos karatemester, vele edzünk már fél éve heti 3 x. Szerintetek így el merjek menni egy egyesülethez hogy már van egy kis ismeretem és nem teljesen vagyok kezdő? Az edzőnek nem lesz sértés hogy én már mással edzettem és megtanultam vele az alapokat?2016. aug. 2. 18:06
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz. Ha rákérdez, megmondhatod hogy egy ismerősöd már tanítgatott.
2/3 anonim válasza:
előre soha ne közölj semmit.
mert ha önmagad túlértékelve közlöd hogy már rutin róka vagy és bunyónál meg 1 perc alatt levernek mint a szöget akkor beégsz mint a sza-r és elkönyvelnek önismeret nélküli butának.
ha pedig meglepetés maradsz de amikor kell helytállsz,akkor arra fognak gondolni,hogy ezzel számolni kell.
fél év az nem sok.
főleg ha nem volt full bunyó akkor meg nulla.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) A kihon technikákat minden edzésen átnéztük (állások, ütések, rúgások, csapások meg védések), kombinációkat néztünk át, a küzdelem az volt önvédelem meg volt szabad küzdelem, de a "mesterem" nem tudtam megütni egyszer sem, ő azt mondta hogy mindig támadjam ahogy akarom és ahogy gondolom, de ésszerű normális kombinációkkal, ő meg mindig egy nagyon kicsivel jobban támad engem, hogy fokozatosan terheljen. Az első héten csak én támadtam ő védett, aztán utána meg ő ütött lassan és azokat kiütöttem, így kezdtük el a küzdést, most már eléggé támad ő is engem. :)
2016. aug. 2. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!