Merjek az ebayen horgászaprócikkeket venni?
Töredék áron látom őket.
Horgot és zsinórt nem is,ott csak a jó minőségű korda és gamakatsu-ban illetve a trabucco zsinórokban bízok.
De olyan,hogy gumistoppeker 100 db olyan karika amiről leszoktuk húzni (800 db összesen) 1250 ft?
Amikor 120 ft a 15 darabos a boltban.ami 7000 forint körül lenne...
Meg bojli stopperek 1000 db 600 ft?300-350 ft a 80 darabos ugyanúgy noname...
Szerinted PVA zacskót és hálót megéri ott venni?
Mert néztem ,az 5m-es utántöltő 600 ft?Mikor boltban 2500-3000 ft ...
Meg a zacskó is 700 ft körül 50db...,boltban meg kb 10 db ennyi...
Régebben használtam,csak ha ilyen 4-5 centis stickeket csináltam hálóban ,akkor 1 horgászat laza 15 stick megvolt ~ 3/4 m és úgy már azért sok.
Megjött a tasak tegnap,ma élesben is próbáltam ,igaz csónakból horgásztam,de fogtam etetőpelletet,bojlikat,kis nehezéket ,és direkt odamentem ahol horgásztam ,nem ejtettem inkább direkt dobtam,hogy szétrobban-e a csobbanáskor a tasak,de nem,szépen lemerült egészben...
Otthon pedig néztem,h mennyi idő alatt oldódik,kb 2-2 és fél perc amikor elkezdett szétjönni,és kb 3. percig folyamatosan szétmállik...
ezentúl hála istennek ausztriában nem lesz 1 darabos dobócsövezés ,mert ott nincs behordás,etetőhajó stb...,és ezentúl legalább nem kell 10db-ért 2 eurót fizetnem..Minden forintját megérte,ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!