Nem túl drága harcművészet oktatás Budapesten?
"már két hónapja tárgyfelvétel van..."
Igen, de a szabadon választható testneveléskurzusok nálunk csak augusztus végén vagy szeptember elején kerülnek meghirdetésre....... "Köszönöm" az információt.
Uuu azt Putin is tanult, ha jól emlékszem :D
Köszönöm a tippet! :)
Jupp, de Sambó-val kezdte, ez tuti. Egyszer olvastam róla egy cikket, az is benne volt hogy egy barátnőjét az oltárnál hagyta ott, meg hasonlók. És tisztán emlékszek hogy Sambo is volt benne, mert rá is kerestem hogy az milyen.
(Közben rákerestem, és wikipédia illetve életrajzi könyvek is azt írják, hogy Judo előtt Sambó-t tanult)
Igen, tényleg samboval kezdte 12, mások szerint 14 évesen. Judora váltott és ott 2012 óta 8 danja van.
Azt azonban nem tudtam, hogy kyokushinkai karatéból is 8 danja van, ami szerintem inkább tiszteletbeli dan lehet, mert eddig karatézni nem sokat láttam, judózni annál többet. Nem tudom ez a hír igaz-e.
Hir igaz. Mivelte vagy miveli a kyokushint, de minden bozonnyal a sok danja, tényleg csak tiszteletbeli. Anno Oyma is adományozott a spanyol királynak dan fokozatot.
Mondjuk az elég ironikus,hogy a karatés cikkhez judos kèpeket raktak be.
Meg Putyin KGB-s volt,gondolom ott is kapott kikèpzést,ami az oroszoknàl sambo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!