Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Nem túl drága harcművészet...

Nem túl drága harcművészet oktatás Budapesten?

Figyelt kérdés
Nézegettem, de amiket találtam az mind 6000Ft/hó, amit sajnos nem engedhetek meg magamnak (egyetemista vagyok és ösztöndíjból fizetem a kolit, havibérletet, stb). Lényegében mindegy milyen, csak szeretnék mozogni és a harcművészetek mindig is vonzottak.

2016. júl. 20. 14:16
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
A 6000 ft/hó az még olcsónak számít, ennél csak drágább van.
2016. júl. 20. 14:25
 2/30 anonim ***** válasza:

Ez így is nagyon olcsó.

Ha találsz, olyan is lesz.

A suliban nincs valami oktatás?

2016. júl. 20. 14:50
 3/30 A kérdező kommentje:

Ezt sajnálattal hallom :( Akkor következő félévre megpróbálok spórolni.

Suliban "sima" sportok vannak, amiknek nagy részét a szívproblémám miatt nem űzhetem. Még az asztalteniszen gondolkodom, lehet akkor felveszem, ezekért is fizetni kell, de ez barátibb. Harcművészetoktatás suli keretein belül sajnos nincs.

2016. júl. 20. 16:37
 4/30 aikiboxer ***** válasza:
Nálunk 12 ezer a box, az kicsit drága. Az aikido edzésünk 8000.
2016. júl. 20. 18:45
 5/30 anonim ***** válasza:
Boksz,birkózás,judo ezek az olcsóbbak általávan,mivel olimpiai sportok.Itt pl a birkó 2500 ft havonta.Ezek között keresgélj,amúgy is ezek a legjobbak
2016. júl. 20. 20:09
 6/30 anonim ***** válasza:

Box, bírkózás, judo, ezek a legjobbak?

Box: nincs rúgás, nincsenek fogások

Bírkózás: nincs rúgás, nincs ütés + karfiolfül

Judo: ez még a háromból a legjobb, de közel se a legjobb a budapesti lehetőségekhez mérten...

2016. júl. 20. 20:44
 7/30 anonim ***** válasza:

Miért,mi a jó,a wing tsun?

Ezek a legjobbak önvédelemre.Utcán nem nagyon érdemes rúgni,max combost.MMA-ban sem nagyon rugdosnak.Szidod a birkózást,mivel nincs ütés meg rúgás.Csak ugye a testharc megelőzi az állóharcot.Bunyóban az győz,aki rá tudja erőltetni a stílusát a másikra,a birkózást pedig nagyon könnyű ráerőltetni a másikra.Nem véletlen,hogy az MMA-t a birkózók uralják.Az utcàn meg dulakodás van,jobban jön a birkózás mint a fejrúgások.

A Judot sokan lenézik,csak azt felejtik el,hogy a világ legnagyobb MMA-sa,Fedor Emelianenko,aki elverte az egész világot judos volt

2016. júl. 20. 20:56
 8/30 anonim ***** válasza:

Fedor egy puding, Bruce Lee-nek fél perc lenne akár utcán akár ringben, bármilyen szabályrendszerben.

A wing chun-ban például azért nincs földharc mert te nem kerülsz földre...

2016. júl. 20. 21:01
 9/30 anonim ***** válasza:

Elismerem Bruce Lee-t,de én Fedort tartom a valaha élt legnagyobb harcosnak.Bruce Lee is elég sokmindent csinált,bokszolt és judozott is.

A birkózás és a judo sem erőlteti nagyon a földharcot,inkább mondanám ezt testharcnak.Persze,nem kerül földre a vingchunos..Nézd meg az Igor Vovchanchyn vs Mark Coleman meccset.Igor az MMA egyik legjobb kicbokszolója,mégis 10 másodperc sem kellett,hogy földrevigyék.Ha nincs semmi testharc tudásod,akkor nem sok esélyed van egy birkózóval szemben,mert 95%,hogy a birkózó ki fogja kényszeríteni a testharcot.Ha nem ütöd ki 2 mp alatt,mész a földre

2016. júl. 20. 21:23
 10/30 anonim ***** válasza:
Meg lehet jönni itt torokütéssel meg egyéb gyilkos technikákkal..Az első dolog,amit bokszedzésen megtanítottak,hogy le kell szegni az állat és kettősfedezék.Mellesleg egy bokszolónak van olyan jó védekezése,hogy még eltalálni sem fogod.
2016. júl. 20. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!