Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan tanuljam meg az előre...

Hogyan tanuljam meg az előre bógnit?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre köszi!:)

2016. júl. 16. 12:23
 1/3 anonim válasza:
Szia! Én múlt nyáron tanultam meg, és egyáltalán nem volt nehéz. csak gyakorolni kell. én simán a füvön elkezdtem próbálkozni, és ment magától. csak annyi benne a nehéz, hogy elsőre elég ijesztönek túnik, szóval ha nem mersz csak ugy nekiállni, akkor szerintem sokat segít ha van veled valaki, aki tartja a hátad, amikor lemész hídba, utánna meg már csak a felállást kell gyakorolni. sok sikert! :)
2016. júl. 16. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Akkor elkezdem gyakorolni.

2016. júl. 16. 14:34
 3/3 anonim válasza:
Szia! Én már 3 éve megtanultam. Először is nyujtani kell a hídra, hogy minél hajlékonyabb legyen a hátad, mert, ha nem le eshetsz. Én először matracokon próbáltam. Gyakorold azt is, hogy a kezen állásban legyen hajlitva a lábad és a hátadat homoricsad, hogy hídba érkezzél. De először az állásból híd is menyen. Meg addig ne próbálkozz amíg nem álsz meg bisztosan a hídban! Sok sikert a gyakorláshoz!
2017. júl. 17. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!