Mindkét lábbal tanuljam meg jól hajtani a deszkát?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok,bal lábbal már jól tudom hajtani a deszkát,kanyarodni is tudok,illetve olliet.Megpróbáltam jobb lábbal hajtani a deszkát de nehezen ment.Szerintetek ha később már meg akarok tanulni pár trükköt érdemes lenne megpróbálni jobb lábbal is megtanulni?2014. júl. 31. 21:22
1/2 Beniy válasza:
Szóval regular vagy. Ez teljesen jó, addig amíg a switch, illetve a fakie trükkök nem kezdenek el bejönni a képbe. (A te switched a goofy, ilyeneket illik tudni) Egyébként ilyen trükköknél viszonylag sokan hajtják magukat mongoban, ami annyira nem rossz megoldás, de jobb az, ha megtanulod rendesen hajtani magadat switchben is. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2014. aug. 1. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!