Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most kezdtem deszkázni,...

Most kezdtem deszkázni, mennyire számitsak arra, hogy belém kötnek, rendőrt hivnak stb?

Figyelt kérdés

Ha nem sértek törvényt, akkor hogyan kezeljem a helyzetet?

Valaki akinek van ilyenben tapasztalata, megosztaná velem?Jobban félek a különböző konfliktusoktól, mint a gyakorlással járó esésektől.

-Nem akarok büntetett előéletű lenni, mert tűzoltó szeretnék lenni.

-Nem amiatt félek a konfliktustól, hogy elvernek, hanem hogy ne büntessenek meg, és ne húzzam fel magam egy idióta emberen.

(youtube videók és egyéb szóbeszédek,hirek alapján úgy vettem ki, hogy egy senkit nem zavaró deszkást is ugyanannyira cseszegetnek, mint egy tuskó barmot aki törvényt is szeg)

2016. jún. 20. 16:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Látod, az ilyen idióták húznának fel és nem tudnám megállni hogy ne üssem le..miért kell ilyen ellenségesnek lenni? Akinek szar az élete nem boldogságra törekszik hanem másokat cseszeget...
2016. jún. 20. 16:32
 2/7 A kérdező kommentje:
ha valaki csodálkozna, kinek szól az első válasz, azóta már jelentettem :)
2016. jún. 20. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha pályán csinálod, akkor senki nem cseszegethet, ha pedig nem, akkor gyakorlatilag bárki, mert közterületen nem szabadna.
2016. jún. 20. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

longboardozni pályán?

...

egyébként közterületen szabad, magánterületem nem és akkor ha akadályozom a forgalmat(pl az autóút közepén) de bicikliúton nem sértek törvényt ha longboarddal megyek

2016. jún. 20. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt valahogy kihagytad, hogy longboard. Magyarországon nemigazán van szabályozva, annyit tanácsolnék, hogy tartsd be a kreszt, lehetőség szerint hanyagold a járdát (ha kis forgalmú akkor is, mert ha kilépnek eléd egy kapualjból abból lehetnek fájások) és sötétedés után ne menj vele, mert ki kéne világítani (bár már testen is lehet viselni a lámpákat, de ha akar akkor már bőven kötekedhet a rendőr). Bringaúton mehetsz, lehet, hogy pár bringás elküld a fenébe, de kerékpárosként mondom, hogy sokkal rosszabbal is szoktunk találkozni, tahók pedig mindenhol vannak, függetlenül attól, hogy mivel közlekednek.
2016. jún. 20. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi.

Poénnak szántam.

Egyszer már elsütöttem egy deszkás kérdésnél.

Akkor röhögtek rajta

Bocs.

2016. jún. 20. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Istenem, tényleg kihagytam, hogy longboard:') ne haragudj, de youtubeon is volt egy kérdésem egy videó alatt ezzel egy időben, ott nem felejtettem ki és hát arra is lusta vagyok, hogy átolvassam mit irok,és hajlamos vagyok elsiklani az ilyen kis apró(de fontos) részek felett:/
2016. jún. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!