Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gáz ha egy lány deszkázni tanul?

Gáz ha egy lány deszkázni tanul?

Figyelt kérdés

Kicsi korom óta szerettem nézni a gördeszkásokat és egyszer szerelmes lettem egy deszkás fiúba (gyerekszerelem pls xd) eldöntöttem hogy nekem is kell gördeszka. Aztán valahogy kiszerettem ebből a fiúból, de a deszka iránt való érdeklődésem megmaradt. Most 16 éves vagyok, majdnem egy éve van deszkám és imádok vele menni. Főleg leejtőkön. Volt pár esésem, de ez csak mégtöbb erőt adott hogy csináljam :D

Az utóbbi időkben egyre többet megyek a közeli deszkaparkba a simább beton miatt, mert szeretnék megtanulni ugrani. A baj az, hogy ott rengeteg fiú van, és félek azt hiszik menőzni akarok. Pedig tényleg gyakorolni megyek. Alig pihenek pár percet, a végén meg szabályosan reszket a lábam...

A lényeg. Szerintetek gáz ha egy lány deszkázni tanul? Vagy ha meglátnátok egyet, azt hinnétek hogy vagánykodni próbál?

2016. máj. 29. 11:06
 1/5 aikiboxer ***** válasza:

Miért, nem vagánykodni próbálsz? :)

Nem gáz egyáltalán, ez is egy sport.

2016. máj. 29. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem. Ugrani próbálok. Ami hasznos lenne ha a városban akarok vele közlekedni és valami akadály van a járdán
2016. máj. 29. 12:17
 3/5 acsuf válasza:
Egyáltalán nem ,sőt! Még tippeket is adnának szerintem az ottani srácok :P
2016. máj. 29. 22:35
 4/5 Vinkó Márton ***** válasza:
Én szeretem, ha egy lány tud gördeszkázni.
2021. márc. 31. 00:50
 5/5 Vinkó Márton ***** válasza:
Nekem egyébként volt egy gyerekkori szerelmem, aki egy gördeszkás lány volt. Én meg (fiúként) még soha nem tettem a lábam gördeszkára...
2021. aug. 27. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!