Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tényleg gáz ha egy lány...

Nikol173 kérdése:

Tényleg gáz ha egy lány deszkázni akkar?

Figyelt kérdés

Ugyértem, az miért baj, egy lány is lehet jó benne.Föleg h nem menözésböl akar elkeszdeni deszkázni hanem azért mert tetszik neki a sport és nem érdekli ha megsérül.

Mert ugy vettem észre h sok lány ezért nem akarja csinálni.

16/L

(kort és nemet is irjatok lécci)

2013. júl. 21. 22:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne gáz. Engem még nem fikáztak le azért, mert deszkázok. Sőt a fiúk még bátrabban is közelednek emiatt :)

18/L

(13 éves korom óta deszkázok)

2013. júl. 21. 22:23
 2/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz.
2013. júl. 21. 22:26
 3/19 anonim ***** válasza:
bocs lemaradt 19/f
2013. júl. 21. 22:26
 4/19 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz?

Szeretem azokat a csajokat akik ilyen extrém sport mániások. Én nem űztem ugyan, csak akartam deszkázni próbálkoztam is, de hosszú távra valahogy nem kötött le. Persze nem azért mert kudarcok értek vele kapcsolatban, egyszerűen nem kötött le úgy igazán.

De ez egyáltalán nem baj ha lány csinálná, egy régi barátnőm is csinálta egy elég nyugodt utcában ahol új aszfalt volt, ott gyakorolgatott meg csinált pár trükköt. Ahhoz képest hogy szőke, belevaló bájos lány nagyon jól állt neki. Az tetszett benne igazán hogy az átlagos egyberuháit, szoknyáit, magassarkúit, elhagyva átvált sportosabb ruhákra és abban deszkázik. De volt már amikor szoknyában is deszkázott sport cipőben, bár azt inkább fotók kedvéért csinálta. Tényleg nagyon jól állt neki a deszkázás, és mivel hogy lány sok srác megvolt bolondulva érte, nem győztem figyelni rá nehogy gondok legyenek, de szerencsére tisztelték a kapcsolatunkat, nem volt semmi gond.

Már szakítottunk azóta és már 4 év is eltelt de amennyire tudom még mindig deszkázik.

2013. júl. 21. 22:31
 5/19 A kérdező kommentje:

Akkor jó ^^ :DD

én nemsoká el akkarok kezdeni deszkázni és ahol lakom ott elég bunkok a fiuk ha meglátnak egy lányt deszkázni és sok lány is beszol ezért ://

de nem tudom miért :(

2013. júl. 21. 22:32
 6/19 anonim ***** válasza:
Azokkal ne foglalkozz :D
2013. júl. 21. 22:35
 7/19 A kérdező kommentje:
Rendben nem fogok foglalkozni velük, és majd akkor bebizonyitom nekik hogy egy lány is lehet igazán jó benne :))
2013. júl. 21. 22:38
 8/19 anonim válasza:

Nem tartom gáznak, pedig én a szoknyás és nagyon csajos kategóriába vagyok besorolva. :) 16/L

Tökre vagány. Nekem tetszik, ha valaki ilyesmit csinál lányként.

2013. júl. 21. 22:47
 9/19 A kérdező kommentje:

:D

én egy kicsit fiús lány vagyok, és nagyon szeretem az ilyen sportot, ezért is akkarom majd elkezdeni :))

2013. júl. 21. 22:52
 10/19 A kérdező kommentje:
Jah és köszöm mindenkinek h nem vagytok bunkok éa értelmes válaszokat adtok ^^
2013. júl. 21. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!