Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Gördeszka profik! Milyen...

Gördeszka profik! Milyen deszkát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Régebben deszkáztam, de abbahagytam, és most nyáron szeretném újra elkezdeni. A lényeg, hogy a régi tönkre van menve, és szeretnék egy új gördeszkát venni. Külföldön lakom, és amikor megyunk nyáron Magyarba, akkor szeretném megvenni, de lehetőleg házhozszállítással. Mivel eleg ritkan megyunk haza ezert szeretnek mar most egy profi deszkát venni, nem szeretnek egy olcsobbat, mert hosszú távra tervezek vele. A baj ott kezdődik, hogy nem nagyon értek a deszkákhoz, csak csinálni szeretem. :) Megtennétek, hogy ajánlotok vagy linkeltek nekem, kedves profi gördeszkások?

A válaszokat előre is nagyon köszönöm! :)

2016. ápr. 20. 18:43
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

Mondjuk ezek közül ki melyiket ajánlaná?

2016. ápr. 20. 19:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Ja és 14F :)
2016. ápr. 20. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek minőségi deszkák, vedd meg a legolcsóbbat közülük.
2016. ápr. 22. 20:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) még annyi hogy méretből milyyet? A régi fogalmam sincs mekkora, de túl keskenynek érzem. A lábam 43-44-es. Vagy hogy számítják ezt a méretet?
2016. ápr. 23. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!