Milyen gördeszkát ajánlotok egy kezdőnek 15 ezerig? 16F
Figyelt kérdés
Régen gurultam (egyenesen) pár haverom nagy méretű gördeszkáján, de nem tudok azon kívül többet. Hallotam ilyenekről, hogy Choke , Powerslide, de nem tudom, hogy 15 ezerig milyen gördeszkát vegyek. 45-ös a lábam, ha ez segít :)
Várom a válaszokat!
2016. ápr. 14. 15:56
1/7 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mennyire szeretnél profi deszkát. Nekem egy viszonylag rövidebb longboardom van, de ez nem annyira alkalmas trükközésre, inkább utcai közlekedésre. Viszont nem olyan bonyolult megtanulni menni vele. A Dechatlonban vannak jó ár/érték arányban.
2/7 A kérdező kommentje:
Én azért gyakorolnék trükköket is, de (pl:decathlonba) van olyan jó deszka ami megéri és trükköket is lehet vele csinálni?
Esetleg tudsz pár linket küldeni, azokról a deszkákról, amiket jónak gondolsz?
2016. ápr. 14. 19:15
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem ezek közül jó lehet bármelyik:
De a gördeszkának ebben a részében nem nagyon vagyok otthon.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, szerintem akkor ezt fogom megvenni,
mivel sokan mondták, hogy az Oxelo az egyik legjobb kezdő gördeszka ár/érték arányban is.
2016. ápr. 14. 20:10
5/7 anonim válasza:
Szívesen! Hát kezdésnek szerintem mindenképpen jó lesz. A dechatlonos cuccok általában jó minőségűek szoktak lenni.
6/7 anonim válasza:
A decathlonbol ne vegyel, dragak a minosegukhoz kepest. Nem tudom mennyire akarsz "profi" cuccot, de ha olcson veszel meg valamit es miatta elesel, megsebesulsz, akkor mar jobban megeri, mind penzugyileg es szellemvilagod szempontjabol, hogy egy dragabb, de minosegibb skatet vegyel. Az oxelot, keruld el, ha lehet. Tortem mar el par gyengebb deszkat, vigyazz mit veszel.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor 20 ezer körül tudsz mondani olyat, ami minőségibb és meg is éri?
2016. ápr. 15. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!