Milyen deszkát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kezdő lány vagyok, inkább gurulásra használnám, de néha ollie-zok is... Kb. 25E-t szánok rá. A válaszokat köszönöm!2015. jún. 21. 20:58
1/4 Beniy válasza:
Hali! :) Hát ennyi pénzért szerintem egy sima mezei komplett gördeszkával járnál a legjobban, azt ha később tényleg nem mennél bele a trükközésbe, és lesz egy kis pénzed még rá pluszban, akkor szépen át tudod alakítgatni cruiserré is. ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Már van egy szar mezei... 1 hónap alatt tönkre ment....
2015. jún. 22. 16:14
3/4 Beniy válasza:
A mezeit nem a Tesco-s, Decathlonos, meg ilyesmi hulladékokra értettem, hanem a hagyományos formájú gördeszkákra. ;) Fontos a méret is egyébként, bár ha tényleg inkább csak gurulgatnál vele, akkor én egy szélesebb cuccot ajánlanék mindenképpen. Hosszútávon kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!