Milyen cruiser deszkát ajánlotok?
zsiráf :D
Én személy szerint tudom ajánlani a Dusters Californiat vagy a Penny Boardot. De ha kezdő vagy ak inkább az első. Mpndjuk mind2 34000ft körül van.
Hááát figyelj... inkább azt magyarázd meg neki, hogy ha egy ilyen cuccal járkálsz, akkor az még egy sima gördeszkánál is nagyobb tapasztalatot igényel, mert csak a kisebb padkákon fogsz tudni felmenni vele, és az is elég körülményes, illetve alaphangon drágább is, ami azt a plusz egy csapágycserét (2-3 hónapon belül valószínűleg kelleni fog komplett deszka esetében) csak még kellemetlenebbé teszi. :) Ilyen nagyon picit egyébként ha kezdő vagy, akkor semmiképp se vegyél, mert tényleg szanszét fogod törni magad. Ha ilyen cuccot veszel, akkor inkább ezek közül az egyiket. :) De mondom, én még mindig a sima street deszkát ajánlanám városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!