Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen cruiser deszkát ajánlotok?

Milyen cruiser deszkát ajánlotok?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, 165 centi, de pont most kezdtem el eléggé nőni. Nem kell nekem csúcsminőség, vagy ilyesmi, igazából örülnék, ha 30 000 Ft lenne a felső határ. Tudom, hogy meg kell fizetni a minőséget, de igazából nagyrészt gurulásra használnám, kisebb távokon. Ajánlatok?

2014. nov. 23. 20:51
 1/4 anonim válasza:

zsiráf :D

Én személy szerint tudom ajánlani a Dusters Californiat vagy a Penny Boardot. De ha kezdő vagy ak inkább az első. Mpndjuk mind2 34000ft körül van.

2014. nov. 24. 16:52
 2/4 Beniy ***** válasza:
Penny-t ne. Nagyon drága, és ahhoz képest annyira nem jó. Nagyobb városban élsz? :) Mert ha igen, akkor talán egy sima komplett gördeszka jó csapágyakkal szerintem megfelelne az elvárásaidnak. :) Nem olyan marha sima vele a gurulás, de gyors, mert nem kell minden padkánál felvenned. :D Ha meg simább gurulást szeretnél, akkor később mindig vehetsz rá puhább/nagyobb kereket. ;)
2014. nov. 24. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Budapesten élek, szerintem egy olcsóbb Dusters California modellre fogok beruházni. :) Gördeszkát azért nem szeretnék, mert anyukám nincs nagyon kibékülve az egész deszkázás dologgal, de talán egy cruisert megenged, ha elmagyarázom neki, hogy ez nem mindenféle veszélyes trükkökre való. Erről a darabról mit gondoltok: [link]
2014. nov. 25. 15:15
 4/4 Beniy ***** válasza:

Hááát figyelj... inkább azt magyarázd meg neki, hogy ha egy ilyen cuccal járkálsz, akkor az még egy sima gördeszkánál is nagyobb tapasztalatot igényel, mert csak a kisebb padkákon fogsz tudni felmenni vele, és az is elég körülményes, illetve alaphangon drágább is, ami azt a plusz egy csapágycserét (2-3 hónapon belül valószínűleg kelleni fog komplett deszka esetében) csak még kellemetlenebbé teszi. :) Ilyen nagyon picit egyébként ha kezdő vagy, akkor semmiképp se vegyél, mert tényleg szanszét fogod törni magad. Ha ilyen cuccot veszel, akkor inkább ezek közül az egyiket. :) De mondom, én még mindig a sima street deszkát ajánlanám városba.

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!