Milyen küzdő ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok 70 kg 178cm, rendőrnek készülők és szeretnék valami küzdősportot elkezdeni, sok ideig fociztam és kosárlabdáztam verenyszerűen utána kondiztam ami meglátszik és kicsit levagyok fásodva , lábammal maximum melkasomig tudod felrúgni azt sem egyenesen, de ha valami küzdősportot elkezdek remélem ez valamennyire javul. Velem egy darabú hasonló igazaból nem láttam még, ütéseket birom eddig seki nem fingatott meg. Kis koromba beakartak iratni Thai Boxolni csak én lettem volna ay egyedüli gyerek, így a szüleim nem engedték. Normális válaszokat köszi szépen!2014. nov. 17. 17:03
1/6 A kérdező kommentje:
Küzdősportot, elírtam bocsi
2014. nov. 17. 17:04
2/6 anonim válasza:
box, thai box, bírkózás, judo, BJJ.
rendvédelemre a grappling stílusok a jobbak, mert rendőrként nem verheted meg az embereket. tehát marad a birkó, judo, meg a BJJ. Én a judót javasolnám.
3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam , hogy 2 évet MMA-áznék aztán elkezdenék Krav magázni
2014. nov. 18. 17:17
4/6 anonim válasza:
Nem baj, majd az élet máshogy gondolja. 14 évesen nem fogsz ememázni, mer túl kicsi vagy hozzá.
5/6 anonim válasza:
Ju Jitsu, vagy Katonai Közelharc-Kézitusa. A Katonai Közelharc-Kézitusa értelemszerűen más mentalitású, de a Ju Jitsura épül részben a Magyar Rendőrség közelharc anyaga is, ismerőseim is oktatnak. Érdekesség: a TEK-eseket pl. a Kelemen Ryu-ra tanítják. Ebben minden benne van, ami egy rendőrnek kell, tele elvezetésekkel, bilincselésekkel, lefogásokkal, tömegből való kiemeléssel, de nem mellőzi a közelharc elemeket se.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 20. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!