Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen "küzdő"sportot ajánlotok?

Milyen "küzdő"sportot ajánlotok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok járok konditerembe, van rajtam felesleg, és szeretnék vmilyen küzdősportot üzni nem versenyszerűen hanem, hogy meg tudjam magam védeni de ha kell akkor ne csak védekezni tudjak hanem támadni is...
2009. okt. 28. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
box?
2009. okt. 28. 23:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Box, thai box, kung-fu.

Tulajdonképpen mindegyik küzdősportág megfelel a kívánalmaidnak.

2009. okt. 29. 00:17
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
A kung fu és az ahhoz hasonló szarságokat hanyagoljad. Box, thai box, főleg utóbbi.
2009. okt. 29. 01:02
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Judo:)
2009. okt. 29. 08:20
 5/10 anonim ***** válasza:
THAIBOX . Amit leírtál , ezeknek tökéletesen megfelel . Ha erre nincs lehetőséged , jó még : a krav maga , a kickbox , judo . A kung fu-t , capoeria-t , és hasonlókat kerüld el szerintem messziről .
2009. okt. 29. 12:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Taekwon-do
2009. okt. 29. 20:37
 7/10 anonim válasza:
Én 2 évig Kick-bokszoltma, egyrészt rohadt mód szálkásiít és a közeledbe nem mernek majd menni nemhogymeg is támadni:Dés másrészt tényleg NAGYON hatásos egy képzetlen, átlagosan erős korodbelivel szenben simán megvéded magad. Sőt!:D
2009. okt. 30. 11:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Ju-jitsu-t ajánlom. Itt földharcban is kiváló leszel. Sok más ágban, ha földre kerülsz, már védtelen vagy nagyrészt. Ha jitsuzol, a földön is meg tudod védeni magad és állva is. Nagyon hatékony önvédelemre, lányoknak is! (Pl. egy fojtással, karfeszítéssel nagyobb darab támadókat is simán leszerelhetsz!) 17/L
2009. okt. 30. 13:37
 9/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

a box nem eléggé kötöttnek tűnik...egy tömegverekedésben nem hiszem, hogy elég előnyös lenne.

így marad a kick vagy thai box :)

2009. okt. 31. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
thaibox.. kipróbáltam ezt-azt, de a thaiboxnál maradtam.. a leghatékonyabb szerintem álló harcban, később tanulhatsz mellé jiu jitsut, földharchoz.. rugalmasabb is lettem, hihetetlen gyorsan, viszont olyan nyújtások voltak edzésen, amiket ha jól csinálsz, beszarsz a fájdalomtól :D de megérte..
2009. nov. 1. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!