Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hangos a gördeszkám, új...

Hangos a gördeszkám, új kerekeket akarok venni! (Többi lent) Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szóval nemrég vettem egy Element komplett deszkát, de nagyon kemény kerekeket raktak rá.. a durometert nemtudom, csak annyit hogy 50mm-es és a kicsivel rosszabb utakon már ráz, alig megy, és nagyon hangos is... ezért szeretnék új kerekeket venni, de nem igazán értek ezekhez. Néztem videókat, utána olvasgattam, és a legtöbb helyen a spitfire és a bones kerekeket irták, hogy a legjobb, csak nemtudom hogy milyen keménységű legyen, és milyen nagyságú, parkba is deszkáznék vele, meg streeten is.

Előre is köszi a válaszokat! :)

2015. nov. 28. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld ki azokat, vagy vegyél gumi kerekeket.
2015. nov. 28. 12:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezek mind gumikerekek. nem műanyag :D, de épp ez a kérdés, hogy nemtudom milyen keménységűt vegyek.
2015. nov. 28. 16:49
 3/3 Beniy ***** válasza:
Gyakorlatilag mindegyik műanyag egyébként. :) Poliuretánból készül mindegyik. Egyébként méretben én 53-54mm-est ajánlanék neked, illetve keménységben a Bones kerekekből nem igazán fogsz puhábbat találni, esetleg az ATF (vagy All-Terrain Formula), az, amelyik kicsit kevesebbet ráz, Spitfireból pedig ha találsz 97A körüli durometerrel rendelkező kereket, akkor jackpot. Egyébként lehet, hogy egy új csapágyszett is segítene a problémán. Lehet, hogy már ledarálta magát a gyári. ;) Többnyire nem bírják sokáig sajnos.
2015. nov. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!