Túl hangos a gördeszkám. Kereket akarok cserélni. Milyen keménységűt?
Helló! Van egy gördeszkám, amelyen jelenleg 101A keménységű 52mm átmérőjű kerekek vannak.
Sajnos ki kellett ábrándulnom a gördeszka trükkökből, mert nem vagyok elég ügyes hozzájuk. A gördeszkám viszont elengedhetetlen közlekedési eszköz számomra. Viszont ezek a kerekek nagyon hangosak és ha nem tökéletesen sima az út, akkor már-már használhatatlanokká válnak (mert túl kicsik).
Éppen ezért új kerekeket akarok. Csak gurulni akarok semmi mást. Kinéztem magamnak 4db 88A keménységűt 65mm-es átmérővel. Ez elég puha ahhoz, hogy halkabbá váljon a deszka és elég nagyok, hogy kicsit durvább terepen is elboldoguljak?
Ez csak átmeneti megoldás lenne, amíg összegyűlik a pénzem egy normális longboard-ra, mert tudom, hogy ha gurulásról van szó, akkor azok a nyerők.
Köszönöm a válaszokat.
Egyelőre kipróbálom, hogy így street lappal milyen is lesz és ha tetszik, akkor lehet, hogy tényleg nem veszek majd longboardot.
Most vettem észre, hogy a kerekek keménysége 78A, nem 88A, tehát még annál is puhábbak, mint amire gondoltam. Így már biztos jó lesz. Méretből nem szeretnék kisebbet, természetesen riser-t rakok a függő és a lap közé.
Itt a link: [link]
(Román oldal, mert Kolozsváron élek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!