Mike Tyson le tudott volna győzni egy shaolin szerzetest?
De a teknika számít itt.
Amúgy ha van a boxolónak szorgalma, edzés után vagy előtt üti pusztakézzel is a zsákot, meg csinál ököl fekvőt, ennyi . .
#40es válaszoló.
Tysonnak nem egy két utcai bunyója volt, konkrétan többször vitték be bunyó miatt, mint ahány profi mérkőzése volt. Mesélte az interjújában is, hogy volt hogy 4 rendőr jött rá és kettőt lecsapott mire a többi odaért. Ha egy 40kgs szerszetest raknak Tyson elé akkor azt a nehézsúlyú Tyson megreggelizi.
Van olyan boxoló akinek 213 cm az ütőtávja. A te kungfus elvakultságot pont olyan butaság, mint másoké a nyugati küzdősportok felé.
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, a box és az ökölvívás sokkal de sokkal ősibb a kung funál. Egy profi ökölvívő is edz 5-6 órát egy nap. Az a minimum.
Tudjuk, te voltál shaloin templomba meg Tysont is kiütötted 2x meg buddhista is vagy...
Nekem épp eleg referencia arra hogy sz!**t se értesz a témához, hogy nem tudod ki Buakaw. ( aki egyébként banánfát rúgott szét)
Igen banán fát, bocsánat :)
Amúgy én nem vagyok elvakult Tyson fan, szerintem rengeteg mma -s vagy kickbokszoló szana széjjel kapná egy nem boksz meccsen, illetve széjjel kapta volna, de nem egy shaolin szerzetes...
"Van olyan boxoló akinek 213 cm az ütőtávja."
Ezen mindig csak mosolyogni tudok. :) Ugyanis lehet akkora, de akkor ott beledőlés is van az ütésbe, plusz lépés. És lényegtelen, a kar hossza a lényeg. A legtöbb Shaolin szerzetes egy Boxoló ütés elől elhajtja a fejét, közben beüt a Boxoló keze alatt. Ennyi a történet. A kar hossza számít. Ha a szerzetes 20 cm-rel kisebb, mint Tyson, akkor nyilván nagyon nagy hátrányban van. De ha kicsit igazságosak vagyunk, hogy ugyanakkorák, akkor a kezük ugyanolyan hosszú, jön a többi tény: ha a rúgás elmarad, mert Tyson beront, akkor a szerzetes is beront-->testharc-->földnek vágja Tysont-->vége. Tyson 2-t tehet.
1: távolabb marad és szurkál, néha kicsit megindul, majd vissza. Ez cseles lehet és ijesztő, de hátránya, hogy a szerzetes lerúgja és jónapot.
2: brutálisan megindul (ahogy azt szokta is) és csépel. Itt viszont az lesz, amit mondtam: testharc, amiben Tyson skillje a nulla és a semmi között van.
Namost, a Shaolinnak ennyi lenne a Box. Azonban ahány szerzetes, annyi féle. Van olyan Shaolin szerzetes, aki Tysont egy másodperc alatt széttépné, de van olyan is, aki nem tudna vele elbánni. Ugyanis minden szerzetes máshogy használja a stílusát. Chen Shixing szerintem elbánna Tysonnal, de mondjuk Shi Xing Hong a Kígyó stílusával (amivel a Taekwondoo ellen küzdött) nem hiszem. Ha Shi Xing Hong kedvenc harcmódszere a Kígyó, akkor szerintem nem tudna Tysonnal elbánni. De Chen Shixing rúgásban talán a világ legjobbja, valamint testharcban. Mind a kettő tökéletes a Box ellen. Ha Shi Xing Hong leáll Kígyózni Tysonnal, akkor adok neki esélyt, mert a mozgása hihetetlen jó és rúgni is nagyon jól tud, valamint van tapasztalata éles harcban, de valahogy több esélyt adnék Tysonnak. Ali A. Karim a Ninjutsuval pedig szerintem legyőzné Tysont. Hogy miért? Mert aljas stílus és nagyon köcsögül harcol az az ember. Úgyhogy lenne esélye.
"Van olyan Shaolin szerzetes, aki Tysont egy másodperc alatt széttépné"
Komolyan honnan jöhet ennyi mérhetetlen baromság... A gyíkemberek is vannak meg stb...
Ugyan már, ilyen kérdéseket feltenni.
Tyson lerendezné pillanatok alatt.
Nézd meg ezt a videót, és itt már nem 20 éves, hanem 60.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!