Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Most akkor melyik stílus a...

Most akkor melyik stílus a legjobb? mert már mindenki mondott mindent.

Figyelt kérdés

Annyi mindent olvastam itt már, hogy nem tudok dönteni. Pesten élek van kung fu, box, thai box, judo, mma stb. Most mégis UTCÁRA melyik a leghasználhatóbb?

Mert itt mindenki mást mond, én meg parasztvakítást nem akarok tanulni.

2016. márc. 30. 13:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

Te latom, hogy meg gyerek vagy ezert elmagyarazom.

Azt irtad "terrorban tartjak az osztalyt meg a sulit". Na ez onmagaban elmoind mindent ugyanis onnan vetted a peldat ahol a legtobb idot toltod. Az altalanosban vagy a kozepiskolaban/gimnaziumban.

Mi jogosit fel teged arra, hogy a 15-17 eveddel es osszad az eszt? Mert lattal par iskolabunyot meg ufc-t, attol meg nem leszel szakerto. Majd amikor mar annyi ideje csinalod mint amennyi idos vagy most akkor lehet osztani az eszt. Egyebkent mar elotted leirtak az igazsagot de te hajtod a hulyeseget. Ez nem Hollywood

2016. ápr. 3. 16:43
 22/28 anonim ***** válasza:
26%
Vilikevitya! Fejezd már be a kötekedést. Amit leírt megállja a helyét. Ha neked nem tetszik értékelheted a válaszát a jobb alsó sarokban. Ha ennyire sok a tesztoszteron akkor tessék elmenni bunyózni edzésre!
2016. ápr. 3. 19:09
 23/28 anonim ***** válasza:
27%
Nem mondhattam volna be bármit, mert egy wing tsun/kung fu/karate kombóval agyonvernek könnyebben, mint ezzel a 3-al!
2016. ápr. 4. 20:37
 24/28 anonim ***** válasza:

" Nem mondhattam volna be bármit, mert egy wing tsun/kung fu/karate kombóval agyonvernek könnyebben, mint ezzel a 3-al!"

Te mar csak tudod!

15-17 évesen

2016. ápr. 5. 12:43
 25/28 anonim válasza:
Én az aikidot ajánlom.
2016. ápr. 24. 23:44
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Szituációs lövészet, középtávfutás, parkour.

Egyébként miért akarsz UTCÁRA készülni? Mert az olyan veszélyesen hangzik? Azért a mai magyar viszonyok nem indokolják, hogy mindenki pánikszerűen terminátorképzőbe járjon, mert este 6 után már csak talpig kevlárban lehet lemenni egy kiló kenyérért a kisboltba...

Szerintem kezdj el nagyjából akármit, amit szívesen csinálsz, és foglalkozz vele tartósan. Legalább addig, amíg be nem nő a fejed lágya. Egy kis kondi, ügyesség, a közelharc, az agresszió megszokása mindenképp előnyödre fog válni, aztán ha majd egyszer tényleg beléd kötnek, akkor talán eszedbe is jut valami.

Vagy ha nem, legalább lesznek rajtad izmok, talán földre tudsz esni úgy, hogy abból ne legyen még nagyobb baj...

2016. ápr. 27. 16:10
 27/28 DobosBence válasza:
Na jó mire ide eljutottam eléggé elfáradtam :D. Ez jobb az jobb. Tanuld azt ami tetszik, de az Aikidot nézd meg. Nem csak védekezni tanít meg. Olyan erőket megmozgat amiket nem is ismersz magadban.
2016. jún. 3. 11:07
 28/28 anonim ***** válasza:
35%
LOL
2016. jún. 3. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!