Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik jobb utcára a Kick Box...

Melyik jobb utcára a Kick Box vagy a Savate?

Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 22:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Amúgy sok boxolót ismerek akik verekednek, és nem veszítenek általában! Terrorban tartják az osztályukat/sulijukat, több ember ellen is sikerrel verekednek, de más küzdősportolók is általában a közösségekben (osztály, baráti kör) is a legföljebb vannak rangban. Míg sok harcművész ismerősöm kb semmibe van véve, megse mondanám róla hogy sportol, nyuszi.

És ne gyertek nekem azzal hogy ők csak az edzésen használhatják, meg nem élnek vissza vele, persze . .

A boxoló/küzdősportoló akinek madárcsontjai vannak tuti, gyenge, kis fair playos a menő gyerek mindenhol, a beton kemény harcművész, az acélember meg azért nyuszi . .

2016. márc. 31. 20:28
 12/20 anonim ***** válasza:

"Majd a küzdősportolóknak még az átlagembertől is gyengébb csontjuk van, na emberek ne járjatok semmire, maradjatok átlagemberek!

Testharcban szétszeditek még a 10 éve boxoló, heti 5x 2 órás edzéseket végző, top kondis, és erejű embert i!"

Kisegér, te tudsz szöveget is értelmezni??? Én egy szóval nem mondtam, hogy gyengébb egy bokszoló csontja, mint egy átlag emberé. Csak annyit írtam, hogy nem erősebb. Egy bokszoló pedig igenis képzetlen testharcban. A birkózásnak/judonak/bjj-nak is megvannak a maguk technikái, és más-más izmokat használ. Másfajta állóképességet is igényel.

Szerinted amikor két testharcban/földharcban képzetlen ember neki áll birkózni egymással, akkor melyikük nyer? Hát az amelyik fizikailag erősebb. És testharc szempontjából egy bokszoló is átlagosnak minősül. Miért? mert nem tanul testharcot. Ha ezt nem fogod fel, akkor helyből hülye vagy, neki sem kell futnod.

Ezért írtam azt:

"egy dulakodásos-birkózós-grabanctépős bunyóban egy küzdősportokban nem jártas ÁM DE FIZIKÁLISAN ERŐSEBB ember, simán felülkerekedHET egy félprofi ökölvívó felett is."

De lefordítom a te egyetemes nyelvedre, egy példa segítségével, hogy megértsd.

Pl: Van egy tag, 190 cm magas 110 kg, izmos és erős ember, küzdősport múltja/tudása nincsen, de bunyózott már utcán többször is. Aztán van egy 170 cm magas 75 kg-os tag, aki bokszol mondjuk 7 éve, még versenymúltja is van egy kicsi.

Szerinted a nagyobb darab tag, nem tudná lefogni és leszorítani a kisebb ökölvívót egy testharcban? Dehogynem....

"Terrorban tartják az osztályukat/sulijukat, több ember ellen is sikerrel verekednek"

Hogyne persze... Több ember ellen pusztakézzel semmi esélye sincs az embernek, legyen akármilyen küzdősportoló/harcművész, max fegyverrel.

Egyébként akármennyire is nehéz elfogadni, egy utcai küzdelemben a küzdősport/harcművészeti tudás eléggé limitáltan használható. Egy régi motoros, sokat tapasztalt futballhuligánra előbb fogadnék egy utcai bunyóban, mint egy amatőr országos bajnok ökölvívóra.

2016. márc. 31. 20:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Ilyen hülyével nem is vitázok . .

Jaa nincs esélye több emberrel szemben, neked nincs a humbuk sz..iddal!

Személyesen tapasztaltam, úgy hogy nem érdekelsz!

2016. ápr. 1. 21:29
 14/20 anonim ***** válasza:

" Ilyen hülyével nem is vitázok . .

Jaa nincs esélye több emberrel szemben, neked nincs a humbuk sz..iddal!

Személyesen tapasztaltam, úgy hogy nem érdekelsz!"

Az iskolában meg a suliban? haha

Majd ha felnősz akkor talán!

2016. ápr. 2. 08:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Képzeld nem!

Való életben, utcán! Jobban hiszek abban, mint egy kis humbuk harcművésznek, emberszámba se nézem az ilyeneket!

Ekkora baromságokat, amiket te összehordasz itt, örülj hogy nem vert már agyon valami küzdősportoló, de te ilyen hozzáállással egy alap embernek se lehetsz nagy kihívás . .

Tovább ne rabold az időmet, majd akkor ha rendes küzdősportra jársz le, és lesz benned férfiasság . .

2016. ápr. 3. 12:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Te latom, hogy meg gyerek vagy ezert elmagyarazom.

Azt irtad "terrorban tartjak az osztalyt meg a sulit". Na ez onmagaban elmoind mindent ugyanis onnan vetted a peldat ahol a legtobb idot toltod. Az altalanosban vagy a kozepiskolaban/gimnaziumban.

Mi jogosit fel teged arra, hogy a 15-17 eveddel es osszad az eszt? Mert lattal par iskolabunyot meg ufc-t, attol meg nem leszel szakerto. Majd amikor mar annyi ideje csinalod mint amennyi idos vagy most akkor lehet osztani az eszt. Egyebkent mar elotted leirtak az igazsagot de te hajtod a hulyeseget. Ez nem Hollywood.

2016. ápr. 3. 16:41
 17/20 anonim ***** válasza:

"Jaa nincs esélye több emberrel szemben, neked nincs a humbuk sz..iddal!

Személyesen tapasztaltam, úgy hogy nem érdekelsz!"

Kisegér, fogd be szépen az arcodat, és eredj megírni a házi feladatodat!

Te ne irkáljál itt személyes tapasztalatról, mert neked olyanod nincsen. Az iskolai "bunyós" tapasztalatoknak konkrétan SEMMI közük nincsen a harchoz, küzdősporthoz vagy akár az önvédelemhez. Ja, sulis terror, maradjál már... XD

Egyébként úgy bírom, amikor pár thai boxra, MMA-ra, grapplingra fél-1 éve járó 50 kilós zselézett hajú páváskodó köcsögmajom ratyikamasz neki állja fikázni azokat, akik 15-30 éve foglalkoznak komolyan harcművészetekkel.

Öcsém! Majd amikor Te is 15-30 éve foglalkozol, ökölvívással, birkózással, kickbox-szal... akármivel, akkor majd esetleg(!) kritizálhatod a harcművészeteket. Addig viszont pofa be! Mert 2 év thai box edzéstől sem lesz belőled verőlegény.

2016. ápr. 3. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
A savatet sokáig csak utcán használták. Ha csak ez a 2 opció lenne, én a savatét választanám.
2016. ápr. 4. 11:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem suliból vettem, mert ott csak lökdösik egymást.

Az utcán történtek ezek, szeretteimnek, barátaimnak csak jobban hiszek!

És na hajtogasd a 15-30 évet, ha közben azt mondod hogy a wing tsun/karate/kung fu európában jobb mint a box/thai box főleg itt európában!

2016. ápr. 4. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:

"Nem suliból vettem, mert ott csak lökdösik egymást.

Az utcán történtek ezek, szeretteimnek, barátaimnak csak jobban hiszek!

És na hajtogasd a 15-30 évet, ha közben azt mondod hogy a wing tsun/karate/kung fu európában jobb mint a box/thai box főleg itt európában!"

Sehol sem irtam, hogy a kung-fu jobb. SEHOL

De te ugy csinalsz, mintha 15-17 evesen olyan nagy tapasztalatod lenne. Osztod az eszt de kozben meg semmi hitelesseg nincs benned, mert ilyen fiatal vagy.

2016. ápr. 5. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!