Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Thay box, mma, muay thay?...

Thay box, mma, muay thay? Melyik éri meg?

Figyelt kérdés
4 évet kickboxoltam fel szeretnék venni egy másik csak ütő rugó sportot. A kickboxot edző miatt hagytam abba és nem kívánom folytatni. Melyik éri meg itt Magyarországon? Tudtok jo egyesuletet? Nem garázsegyesuletet. Melyik sport harcmodora a célravezetőbb mi a különbség. Egy szinten lévő felsorolt harcos közül melyik az esélyesebb?

2016. febr. 25. 21:24
 1/8 masuzoe válasza:
én ajánlanám a krav maga-t önvédelmi sport főként közelharcra az izraeli hadsereg és a Rendrség hivatalos önvédelmi és közelharc rendszere de(pl. FBI, SWAT) is használják. alkalmas több elenfél elleni küzdelemre de hozza tartozik a lefegyverezés legyen az kés,kard,bézbolütő,fegyver,bot,vasaló :) lényegében akarmi. ebben nincsenek szigorúan kötött mozgásformák és formagyakorlatok. és viszonylag gyorsan elsajátitható. és még hozzáteném magyar gyökerekkel rendelkezik az egész.
2016. febr. 26. 05:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Muay Thai=Thai Box. És amúgy az. Brutálisan jó stílus, én nagyon szeretem. Nagyon ajánlom! Azzal nem csak utcára leszel jó önvédelemre, hanem más stílusok ellen is nagyon hatékony.
2016. febr. 26. 05:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó, a thai boxról beszélsz?
2016. febr. 26. 07:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. febr. 26. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Jól ismerem, mert harcoltam ellene a saját stílusommal és igen kemény ellenfél. Valamint barátomnal harcoltam, aki olyan helyen nőtt fel, ahol napi szinten használnia kellett élesben, úgyhogy tud verekedni, mint állat. Ennek ellenére párszor sikerült földnek vágnom, de ez nekem, meg a stílusomnak a köszönhető. :D A lényeg, hogy az nagyon jó, én azt ajánlom. De persze az MMA-val sincs semmi baj. Amelyik tetszik, azt csináld!
2016. febr. 26. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Az MMA nem biztos, hogy jó ötlet. Elmagyarázom neked Kérdező, hogy miért. Az MMA az egy rövidítés, ami azt jelenti, hogy Mixed Martial Arts, vagyis kevert harcművészetek. Gondolom ezt te is tudtad. De itt jön a lényeg: ez nem egy konkrét stílus, hanem a versenyzők, általában több stílusban járatosak. Mondjuk birkózó volt, utána tanult thai boxot és így földön is jó meg állóharcban is. De például van aki karatézott korábban és úgy ment harcolni. Ebből következik, hogy nem egységes stílus. A jó MMA klubbokban van külön edző állóharcra, földharcra, stb. Máshol viszont mindenből tanítani akarnak egy kicsit, amiből nem biztos, hogy sok jó sül ki. Thai box az kb. ugyanaz, mint a kick-box, néhány eltéréssel. Tehát én ezt tanácsolnám neked, mert át tudnád menteni a kick-box alapodat.
2016. febr. 27. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért nem jó a kick box, főleg hogyha az edző miatt hagytad abba? Én kick boxoztam és thai boxoztam is, kb. ugyanaz a kettő, a thaiban kicsit közelebb van az ellen. Ezért van hogy sok thai edző kick boxot is tart és fordítva.
2016. febr. 27. 20:01
 8/8 anonim válasza:

Gyere hozzank mma-ra! Gyakorlatias az oktatas most is rendszeresen versenyzo edzovel! En oriasit fejlodtem ! Szeretek ide jarni, jo a hangulat es hasznalhato dolgokat tanulunk!

Rengeteg videoja van fennt neten az edzonknek a versenyeirol! Zathureczky Zsolt.

2016. márc. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!