Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki tud olyan helyet ahol...

Ki tud olyan helyet ahol megfizethető áron Muay Thay boxot tanítanak?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Még kezdő a Thai boxban de a régi edzőm már abba hagyta az edzősködést de szeretném továbbra is tanulni ezt a sportot. Valaki esetleg tudnak-e mondani néhány helyet, edzőtermet Budapesten ahol ezt tanítják és..hát nem is tudom valami reális ár is kéne. Nem túl drága de nem is kell hogy filléres legyen :). Leginkább zuglóban kéne vagy újpesten vagy a környező kerületekben. Gondoltam irok hátha tud valaki segíteni.

2014. júl. 26. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Újpest környékén nem tudok thai box egyesületről, de Zuglóban mindenképpen ezt a klubbot ajánlom:

[link]

#USBORNE

2014. júl. 26. 21:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de..ide is jártam már egy hónapot de sajnos nem tetszett mert túl sokan voltak ott túl zsufolt volt számomra és szerintem az edző nem mindig tudott ugy figyelni ránk mint ahogy azt kellet volna..pont azért mert olyan sokan voltunk :) de köszönöm azért :P remélem van más hely is valahol :O :D
2014. júl. 26. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

ez egy jó kis edzés volt újpesten, de úgy rémlik elköltöztek viszont megér egy telefont hátha rosszul emlékszem.

2014. júl. 27. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem Pesten, hanem Budán az Újbuda Centerben nagyon jó edzőkkel tudom ajánlani a muay thai-t.
2014. okt. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!