Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek jó ez az étrend?

Szerintetek jó ez az étrend?

Figyelt kérdés

[link]

A ch lehet kicsi,de ha egy kis csokit megeszek, már meg is van a 250g ch. Nem gáz az, ha minden nap ilyen az étkezésem? Nagyon fontos a változatosság? Nem fog kihatni negatívan a fejlődésemre ez az egy étkezés, hogy minden nap ezeket eszem?

Jah, naponta kb 1000Ft+tápkieg az ára ennek az étkezésnek.(csak érdekességképpen írom)

2010. márc. 31. 16:23
 1/5 A kérdező kommentje:

Jah, még annyit, hogy diétázni akarok (most jön a szálkásító ciklus).

Heti 3súlyzós edzés+1úszás+1futás/kocogás

Jelenleg 105-106kg körül vagyok. (193cm-es magassággal)

2010. márc. 31. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:

ez a tökéletes étrend,de mond csak HOGY LEHETSZ AKKORA IDIÓTA HOGY CSOKIT AKARSZ ENNI?

EZ DIÉTA BA.MEG!!!!!!!

VAGY OKOSABB VAGY MINT A TESTÉPÍTŐK?

AZÉRT ALACSONY A CH MERT DIÉTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. ápr. 1. 11:32
 3/5 A kérdező kommentje:
De azt mondták, hogy 210g ch az kevés. kb 250kellene. Ha nem csoki, akkor rizs. (én olyan csokira gondoltam, aminek magas a fehérjetartalma)
2010. ápr. 1. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:

proteincsoki se jó!!!

ki mondta h kevés??

ez az étrend direkt neked klett kitalálva a te testsúlyódra profi tetépítők állnak mögötte,ha te idiótákra hallgatsz akkor hajrá.

a diéta lényege h kevés a szénhidrát, de 30 grammon nem fog múlni semmi,ha te 250 ről akarod kezdeni akkor kezd onnan

de az ilyen csokikákat felejtsd el(mindegy h boci,vagy protein bost diétába egyik sem fér bele.)

2010. ápr. 1. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:

"ez az étrend direkt neked klett kitalálva a te testsúlyódra profi tetépítők állnak mögötte"

Milyen jó, hogy én állítottam össze. XD

Nem véletlen van 6előtt a reggeli, mert akkor indulok suliba. Nem véletlenül van így összerakva! ÉN ÁLLÍTOTTAM ÖSSZE!!!!!

2010. ápr. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!