A parkourozáshoz muszály rendelkezni "tornász múltal"?
Figyelt kérdés
tudom hogy nem hátrány ,de én nem tornásztam ,de szeretnék megtanulni szaltózgatni ,meg a többi jó parkour trükköt, hogyan csináljam?2010. márc. 30. 20:58
1/3 anonim válasza:
nem szükséges, de ajánlatos
Tanács: tanulj meg helyesen írni, muszáj pontos JÉVEL !!!
2/3 anonim válasza:
Hát ez sok mindentől függ. Priv-be dobj egy MSN címet aztán ott többet tudok mondani.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem muszáj, csak hasznos, ha van tornász múltad :). De ha nincs, akkor sem baj. Ha freerun-ozni akarsz (látványosabb, több trükk van benne), akkor jobb, ha van tornász múltad...de szerintem nincs olyan, hogy "Muszáj, hogy legyen"...csak jó, ha van...ennyi. Én is pk-zom (16/L), egy hónapja kezdtem, és semmi tornász múltam nincs, mégis gyorsan tanulom :D. Az a jó, ha veszélyesebb elemeket teremben gyakorlod és kint is van egy társad. Fő a gyakorlás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!