Milyen kezdő küzdősportot vagy harcművészetet tudtok ajánlani 20 év feletti embernek önvédelemre?
Figyelt kérdés
korábban volt egy térdsérülésem is és néha kattog a térdem meg térdrögzítőm is van, de szeretnék önvédelmet vagy verekedni kicsit megtanulni... (önbizalom növelés céljából)..2016. jan. 15. 20:00
41/46 anonim válasza:
Na most magamat kell megcáfolnom. Azt mondtam korábban, a karate a térdet nem terheli. Ezt abban az esetben tartom, ha az ember edzésben van, és a fokozatosság elvét követi.
Mivel most akarsz valamit kezdeni, nyiván ezen a területen nem vagy edzésben. Én kyot csináltam 20 éveig, majd kickbox tavalyig, aztén csak konditerem idáig, és most, mivel más nincs, elmentem edzeni egyet a helyi shotokan klubba.
És mivel el vagyok tőle szokva, azt kell mondanom hogy igencsak érzem a térdeim.
42/46 A kérdező kommentje:
Hát ez ilyen... nálam majd lesz ami lesz... max hanyagolom az egész témát... Amire szerettem volna menni az igazából hanyagolható...ezért se kérdeztem meg azt tőletek....majd kipróbálom a kesztyűzést vagy a Wing Tsun-t
2016. febr. 22. 10:20
43/46 anonim válasza:
Privátban elárulhatod, érdekelne.
44/46 anonim válasza:
Az ökölvívással nem tudom mi volt a baj...
45/46 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj a boxal, mert megyek edzésre nem sokára, és a helyszín is megvan. A többibe meg majd belekóstolok "óvatosan" később. Egy legutolsó kérdés! Kenpo-ból van-e valakinek tapasztalata? Árt-e a térdnek?
2016. febr. 25. 14:44
46/46 A kérdező kommentje:
nah elmentem egy box edzésre. Hát kezdetnek nehéz, de majd belejövök :D köszi a tippeket és azt hiszem ennél maradok :D
2016. febr. 29. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!