Ki nyerne az alábbi párosításokból verekedésben?
Testépítő vs Matróz
Karatés vs Kőműves
Bokszoló vs Krav Maga
Kövér kidobó vs KungFu-s gyerek
Szumó birkózó vs Súlyemelő
#Sűrített Levegő: Profi kunfus csávóra gondoltam. pl. Máday
#Lecktra: Lehet, hogy hülye kérdés, de nem viccnek szántam. Megértésed köszönöm.
Köszi annak aki rendesen válaszolt. :)
Mádayra nagyon fújnak sokan, de 30 éves csinálja azt, amit, 30 éve gyakorolja minden nap és nem egyszer sparringolt ő sem Box, Taekwondoo, Karate és még más stílusok ellen nem csak itt, hanem Kínában is. Úgyhogy őt egy szimpla kidobó nem fogja megverni. Vele egyenrangú ellenfél Mike Tyson például. Ott már nehezebb a kérdés. Ringben, barátságosan inkább Tyson, de utcán, vérremenőleg meg inkább Mádayra szavazok, bár ők ketten nagyon tudják a maguk stílusát, úgyhogy tényleg az veszítene, aki előbb hibázna. Ezt meg így nem lehet megmondani.
Tényleg bugyuta kérdés ez, ne haragudj! Kezdj el valamit te is és akkor majd rájössz, hogy miért mondjuk, hogy bugyuta kérdés. :)
Én thai boxoltam, de nem igazán fogott meg ez a dolog. 3 év után otthagytam. Most futok, ezt jobban szeretem.
Kissé szándékosan is lett bugyuta, mivel sok helyen látok ilyet, hogy "hű a kungfust felpofozná a kőműves!". Meg a "testépítőnek lufi izmai vannak, szóval a kőműves törött pálinkás üveggel kiszurkálja és leereszt". Tehát direkt lett ilyen valótlan, kissé komolytalan. Elméletben is érdekelt viszont, hogy ha mondjuk összekerülnének egy küzdelemben, mondjuk ilyen underground utcai harcban, akkor ki nyerne. Volt ilyen műsor is a tévében, hogy teszteket csináltak például a Spetnatz kommandósokról és Zöldsapkásokról és amelyik alakulat jobban teljesített az került ki győztesnek. De volt ilyen a vikingekről meg a szamurájokról is például. Szóval ez egy ilyen "paraszt" verzió akart lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!