Egy csaj hogyan tudna legyőzni egy fiút verekedésben?
Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 14:29
1/78 anonim válasza:
Haha :D
Attól függ, hogy milyen a verekedés. Ha sima utcai, akor passzolom.
De ha bármilyen szinten segít, akkor engem vert már el lány judoban. De ott követni kellett a szabályokat.
2/78 A kérdező kommentje:
utcán.....1-1 ellen
2015. nov. 20. 14:34
3/78 anonim válasza:
Ha kemény a srác,nem olyan mint a tipikus tizenévesek,akkor egy erős tökönrúgás sem ér semmit.
15/F
4/78 anonim válasza:
ha olyan fiú aki férfi akar lenni, akkor nem üt vissza.
5/78 A kérdező kommentje:
mér ha nem puhány akkor kibírja ha tökön rúgná? te talán kibírnád?
2015. nov. 20. 14:37
6/78 anonim válasza:
Engem már rúgtak tökön többször is. Visszarúgtam. Az igazi férfi nem fog nyávogva a földön fetrengeni ennyitől.
15/F
7/78 anonim válasza:
Mellesleg #4-es,ez baromság,bocsi. Önvédelem. Akkor egy p*cs,ha ő üt elősször. 15/F
8/78 A kérdező kommentje:
visszarúgtál? csajnak? de nem fáj úgy k**vára?
2015. nov. 20. 14:41
9/78 anonim válasza:
Hozzászoktam a fájdalomhoz. Annyit ér el vele,hogy felhergel. A harc után persze érezni fogom,de nem vészes,és pár perc múlva elmúlik.
15/F
10/78 A kérdező kommentje:
de ha ő is így van vele akkor megy tovább a verekedés....akkor te sem tudod ezzel megállítani
2015. nov. 20. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!