Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy amúgy is ducibb csaj ismerkedés közben hízik és ez egyáltalán nem zavarja?
Figyelt kérdés
Most egy ilyen csajjal ismerkedek: nagyon szeret enni, egyáltalán nem fogja vissza magát és ezért már azóta is hízott mióta megismertem. Tudja magáról, de látszólag egyáltalán nem zavarja nevetve beszél róla. Amúgy nem zavar, ha a lány teltebb, de ez a hozzáállás elég fura nekem. Mit gondoltok?2015. nov. 16. 11:03
1/3 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem stresszel ilyesmin, de azért ne lépjen át egy bizonyos mértéket. Elég sok függ attól, hogy neki mi az, ameddig még kívánatosnak tartja magát, és nekem. Ha nagyjából egyezik (és annál tényleg nem hízik tovább) akkor végülis semmi gond nincs ezzel.
2/3 anonim válasza:
Azt szeretem, ha valaki nem kattog a kajáláson, normálisan eszik, mer enni.
De ezt úgy is meg lehet tenni, hogy valaki normál testalkatú.
Ha kicsit husi, az okés. De aki kifejezetten kövér, hájas és még tovább hízik és nem foglalkozik vele, az nekem nem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!