Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy csaj hogyan tudna legyőzni...

Egy csaj hogyan tudna legyőzni egy fiút verekedésben?

Figyelt kérdés

2015. nov. 20. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
Olyan alap technikákhoz, mint a test érzékeny pontjainak a megfelelő erővel való támadása, nem igényel különösebb képzettséget. Ezeket a technikákat 1 hónap alatt el lehet sajátítani, onnan már csak gyakorlás kérdése az egész, és ha az utcán lesz elég lélekjelenléte a hölgynek, máris megkétszerezte az esélyeit. A technika tanulható épp ezért amelyik nő úgy dönt, hogy keres egy megfelelő edzőtermet, akkor rendelkezni fog egy magabiztos alappal. Egy magabiztos utcai rabló pont a sztereotípiák miatt nem fog komoly ellenállásra számítani egy nőtől. Az esélye máris megháromszorozódott. Szerintem fölösleges bármiről beszélni, egy utcai összetűzésben az nyer aki először és pontosan támad, ha a nő megfelelő képzettséggel kezdeményez, mondjuk egy lágyék támadással, máris ő jött ki nyertesen.
2015. nov. 21. 20:46
 72/78 anonim ***** válasza:

A legjobb esettel számolsz. Ami a legritkább is.

15/F

2015. nov. 21. 22:20
 73/78 anonim ***** válasza:

... én elhiszem hogy gyerek vagy, meg minden, de ennél egyszerűbben nem tudom leírni.

"Egy csaj hogyan tudna legyőzni egy fiút verekedésben?"

Ha képzett és van hidegvére kezdeményezni.

2015. nov. 21. 22:52
 74/78 anonim ***** válasza:

Csak összejött,Honvéd :D

15/F

2015. nov. 22. 11:20
 75/78 anonim ***** válasza:
Engem egyszer egy roma nő hirtelen felindulàsból tökön akart rúgni.Elég vàratlan volt,mégis blokkolni tudtam.Természetesen nem bàntottam.Megdöbbent hogy védtem a tàmadàsàt,és egyből le is àllt.Egyébként ökölvìvó voltam.Amúgy meg nőt sosem bàntanék.Csak ezt az esetet szerettem volna megosztani.A kérdés megvàlaszolàsát meghagyom az okosoknak:) Üdv
2016. márc. 5. 10:13
 76/78 anonim ***** válasza:
Igen, ezért is írtam oda a "képzett" szót.
2016. márc. 5. 10:36
 77/78 anonim válasza:

Sajnálom,de Magyar Honvéd mellett állok.Ha egy nőt megtámadnak az utcán,nem biztos hogy a támadó fog nyerni és lehet esélye a nőnek is.De gondolom a támadók pont a gyengébb,törékeny nőket fogják letámadni és az biztos hogy aki egy nőre rátámad az biza meg is tudná ütni.Viszont ilyenkor pont hogy nem számítanak arra hogy a nő védekezni fog vagy visszaütni,ezért piszok nagy meglepetés lenne ha lágyékon rúgná vagy elkezdené ütni.

Egy felkészült verekedésben 1v1-be átlagos férfi és nő között a súlycsoport számít sokat.

2016. ápr. 20. 15:21
 78/78 anonim válasza:

Tudom régi a kérdés de nekem érdekes a téma, így ha valaki erre jár majd csak elolvassa. Az egészet végig olvastam és sokan úgy vannak vele hogy a nőnek kevesebb esélye lenne egy utcai verekedésben. A harcművészeteket eleve a gyengék találták fel hogy megtudják védeni magukat az erősektől( nemtől független hogy ki a gyenge). De ha úgy vesszük hogy semelyik félnek sincsen tapasztalata küzdősportban vagy harcművészetben akkor a súly számít sokat vagy pedig az előny, az előny maga a fegyver. A harcművészetet felválthatják a fegyverek. Például a kés,régebben egy barátom azt mondta hogy az aki kés ellen tanít verekedni az hazudik, a kés nagyon kiszámíthatatlan, így ha megvillan a kezében a 10cm-s pillangó akkor inkább fuss, de amúgy a nők eleve szoktak hordani magukkal gázsprét, szerintem a férfiak azért nem mert nekik megalázó érzés( legalábbis nekem az). És ezek az ilyen átyékon rugás meg stb. Hatásos lehet ha nem akarnak kirabolni hanem más miatt támadnak rád, amikor már muszáj tenni valamit, meg akarnak ölni vagy ilyesmi. De ha ki akarnak rabolni akkor inkább csak add oda a pénzed( ezt is nemtől függetlenül) férfi és nő is egyaránt, egy képzetlen nő nem tud olyan nagyot ütni, egy férfi valamivel erősebbet tud de attol a kés ugyan úgy megtudja vágni mindkettejüket. És ha reálisan nézzük akkor egy épeszü rabló fegyver nélkül nem fog nekiállni rabolni, mert sokkal nagyobb lesz a kockázat. És még annyit hogy sokan mondják hogy mennyünk csoportban mert akkor kevesebb a kockázat hogy ránktámadnak, egy szexuális erőszakoló ellen még működik de egy rabló csak annyit fog látni hogy több pénztárcát kaphat. Ezért jó lehet egy gázspré. Szóval igen, utcán van esélye egy nőnek, több mint gondolnák.

F

2023. aug. 30. 22:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!