Van itt olyan aki alkalmazta már a Krav Maga tudását a gyakorlatban, mondjuk az utcán egy éles helyzetben?
Tomcat krav magázik, így az összes akciójánál láthatod a krav magát élesben, itt például 5:50 után:
Ez egy kicsit lehangolo. Nem tudom, hogy hol tanulta ez a Tomcat a krav magat, de vagy nem tanulta meg jol, vagy nem tanitottak meg neki jol.
Tobb alapveto hibat is elkovetett amit az eslso par edzes utan tudni kell.
1, nem allunk bele az arcaba senkinek, azaz megtartjuk a tavolsagot mert kulonben allbavenek. Nagyon alap dolog! Az elejen lathatod a videoban.
2, ha valaki ugy kozelit felenk mint az a ciganygyerek akkor nem allok mint egy babu. Az elso edzeseken megtanulod.
Ez a Tomcat arra jo pelda, hogy mit NE csinalj. Egyebkent a krav maga egesze teljes ellentmondasban van ezzel a Tomcat fickoval. O egy provokator, sosem tanitanek neki semmit ha tudnam mit csinal.
Am a kerdesre valaszolva. A "kibeszelest" parszor es meg azt a 2 pontot is amit leirtam. A legtobbet amit hasznalok en es akikkel egyutt edzek az a kornyezet megfigyelese, hogyan fordulj be egy sarkon, kik a gyanus figurak stb. Mindet lvl 1 alatt tanulod meg, de ezeket hasznaljuk a legtobbszor.
Nem tudom mennyire hatásos, egy évfolyamtársam megfenyegetett hogy megver és krav magázik úgyhogy féljek. Ahhoz képest megtéptük egymást, de nem láttam semmit ami harcművészetre hasonlított volna.
Szóóval lehet hogy nem tanítják meg rendesen ? Talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!